Vänligen mejla oss på

[email protected]

Ring oss utan kostnad på

08 59 89 69 30

Tee suihkussa käymisestä Respons-hetki
ravitsevien hiusnaamioidemme avulla.

Miksi

Mitä pidemmät hiuksesi ovat, sitä enemmän ne altistuvat ulkoisille tekijöille: saasteelle, säälle ja föönaamiselle. Hiusnaamio ravitsee hiuksiasi ja tekee niistä kiiltävät ja helpommin kammattavat. Se on hiustesi tarvitsema tehohoito!

Miten

Sinun tarvitsee vain käyttää hoitoaineen sijaan hiusnaamiota. Levitä hiusnaamiota pituuksiin ja anna vaikuttaa vain 3 minuutin ajan.

Milloin

Käyttötiheys riippuu hiustesi kunnosta ja pituudesta. Käytä hiusnaamiota kerran viikossa tai useammin, jos hiuksesi ovat pitkät, kuivat ja vaurioituneet.

 • picto_1

  Pese hiukset shampoolla

 • picto_2

  Levitä hiusnaamiota pituuksiin

 • picto_3

  Anna vaikuttaa vain 3 minuuttia

 • picto_4

  Huuhtele. Nauti ravituista, kiiltävistä ja helposti kammattavista hiuksistasi!

Oma Respons-hetkesi

Sinun ei tarvitse pidentää suihkurutiiniasi, kun haluat hetken vain itsellesi. Suihkussa käyminen on täydellinen hetki valmistautua edessä olevaan päivään. Kun kiinnität vähän lisähuomiota tähän hetkeen, kehosi ja mielesi ovat valmiina kohtaamaan päivän – ja hiuksesi näyttävät upeilta.

Joskus hiukset voivat olla kuivan ja samean näköiset. Silloin ne tarvitsevat tehokasta hoitoa. Hiusnaamioissamme on hyvää tekeviä ainesosia, jotka ravitsevat hiuksiasi tehokkaasti. Näin luot oman Respons-hetkesi: Anna hiusnaamiomme vaikuttaa 3 minuuttia ja kuuntele samalla Spotify-soittolistojamme. Ne vievät sinut esimerkiksi Marokon rauhallisiin tunnelmiin tai Välimeren rentouttavaan ilmapiiriin.

Respons Hiusnaamio

Suodata
 • Valintaasi vastaavia tuotteita ei löytynyt. Klikkaamalla tästä näet muita tämän kategorian tuotteita.