Citron1

SITRUUNA KIRKASTAA JA PUHDISTAA

Sitruunan kaksi avainainesosaa ovat C-vitamiini ja kevyesti kuoriva ainesosa. Vartalonhoitotuotteet sisältävät usein sitruunaa, koska se auttaa pehmentämään ihoa ja tekemään siitä raikkaan näköisen. Sitruunahappo on tunnettu myös pigmenttiä vaalentavista ominaisuuksistaan pitkävaikutteisesti käytettynä. Sitruunaa käytetään kuorivan ominaisuutensa ansiosta myös kuorintatuotteissa.
Citron2

SITRUUNAN ANTIOKSIDANTTISET OMINAISUUDET

Sitruuna sisältää paljon C-vitamiinia, joka on tehokas antioksidantti. Antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa ja elimistöä vapaiden radikaalien aiheuttamilta haitoilta. Olet ehkä kuullut, että sitruunavettä suositellaan juotavaksi aamuisin? Sillä on osoitettu olevan elimistöä puhdistavia vaikutuksia, puhumattakaan siitä, että sitruunavedellä on ihanan raikas maku.
Citron2
Citron3

SITRUUNALLA ON RUNSAASTI HYVÄÄTEKEVIÄ OMINAISUUKSIA

Sitruunat sisältävät C-vitamiinin lisäksi myös runsaasti kalsiumia, magnesiumia ja bioflavonoideja sekä rauhoittavia eteerisiä öljyjä.
Citron4

SITRUUNALLA VOI VAALENTAA HIUKSIA

Sitruunamehun hapot tunnetaan hiuksia kirkastavista ominaisuuksistaan. Hiuksia – jopa värjättyjä – voi vaalentaa levittämällä niihin laimentamatonta sitruunamehua.
Citron4