Aloevera1

IHMEELLINEN ALOE VERA

Muistatko, kun ensimmäisen kerran levitit aloe vera -geeliä auringolle altistuneelle ihollesi? Ei ole mitään niin raikastavaa. Aloe vera kuuluu mehikasveihin, eli se varastoi lehtiinsä kosteutta ja kuivina aikoina se estää kosteuden menetyksen sulkemalla huokosensa. Aloe vera -lehdistä saatava öljy on luonnollisesti kosteuttava ainesosa, joka auttaa säilyttämään kosteuden iholla.
Aloevera2

ALOE VERAN RAUHOITTAVAT OMINAISUUDET

IHOA RAUHOITTAVA ALOE VERA
Aloe vera -kasvin lehtiin varastoituva geeli sisältää glykoproteiineja, joilla on rauhoittavia ominaisuuksia. Aloe vera sisältää myös polysakkarideja, joilla on palauttavia ominaisuuksia.

KOSTEUTTAVA ALOE VERA
Aloe vera -geeli sekä rauhoittaa että kosteuttaa. Levitä geeliä kasvoille rentouttavana ja kosteuttavana naamiona.

ALOE VERA -GEELILLÄ ON ANTIBAKTEERINEN VAIKUTUS
Aloe vera -geelin antibakteerinen ominaisuus tekee siitä erinomaisen parranajotuotteisiin. Se on myös tehokas silmämeikinpoistoaine, joka sopii myös herkälle iholle.

Aloevera2
Aloevera3

JO MUINAISTEN EGYPTILÄISTEN IHANNOIMA ALOE VERA

Muinaiset egyptiläiset kutsuivat aloe veraa "kuolemattomuuden kasviksi". Se näkyy monissa muinaisissa kaiverruksissa, ja sitä annettiin usein lahjaksi faaraoiden hautoihin heidän kuolemanjälkeiselle matkalleen.
Aloevera4

VOIT SAADA ALOE VERAA SUORAAN KASVISTA

Helppo tapa saada viilentävää aloe vera -geeliä on ottaa aloe vera -kasvin lehti, leikata se pituussuunnassa ja kaapia geeli ulos lusikalla.
Aloevera4