pomegranate1

VÄRIKÄS HEDELMÄ, JOLLA ON RUNSAASTI HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Granaattiomenan tummanpunainen mehu on erittäin maukasta ja antioksidanttipitoista. Se sisältää kolmea polyfenolia, joita on monissa terveellisissä hedelmissä: tanniineja, antosyaaneja ja ellaagihappoja.
pomegranate2

KUIN VITAMIINITIIVISTE

GRANAATTIOMENAMEHU SISÄLTÄÄ RUNSAASTI C-VITAMIINIA
Granaattiomenamehu sisältää runsaasti antioksidanttista C-vitamiinia. Antioksidantit auttavat suojaamaan vapailta radikaaleilta, jotka voivat aiheuttaa ihon kudosvaurioita ja ennenaikaista vanhenemista.

pomegranate2
pomegranate3

GRANAATTIOMENA ON TUNNETTU SYMBOLI

Jo antiikin kreikkalaiset arvostivat suuresti herkullista granaattiomenaa ja siitä saatavaa mehua. Hedelmä on liittynyt myös moniin uskomuksiin: kreikkalaiset pitivät sitä yltäkylläisyyden symbolina, ja kristinuskossa granaattiomenaa on käytetty taiteessa, jossa se on symboloinut elämän lähdettä sekä elämää ja kuolemaa hallitsevaa voimaa.
pomegranate4

GRANAATTIOMENAN ANTIOKSIDANTTISET OMINAISUUDET

Granaattiomena tunnetaan yhtenä luonnon terveellisimmistä ja antioksidanttipitoisimmista ruoka-aineista sekä sen ominaisuudesta ""vangita"" ja neutralisoida vapaita radikaaleja laajaspektrisesti. Antioksidantit auttavat suojaamaan ihoa ja sen luonnollista suojamuuria vapailta radikaaleilta.
pomegranate4