almond1

MAKEA JA TEHOKAS MANTELI

Mantelit ovat kaukaista sukua kukille, kirsikoille, ruusuille ja persikoille sekä täynnä hyödyllisiä ravintoaineita, kuten vitamiineja, tärkeitä mineraaleja ja hyviä rasvoja. Raaoista ja käsittelemättömistä manteleista saatava manteliöljy on uskomattoman tehokas ainesosa, jota käytetään ruuanlaiton lisäksi hiusten- ja ihonhoidossa.

almond2

MIHIN MANTELIÖLJYÄ VOI KÄYTTÄÄ?

MANTELIÖLJY SÄILYTTÄÄ KOSTEUTTA
Manteliöljy sisältää runsaasti rasvahappoja, mikä auttaa säilyttämään kosteutta pitkään ja tehokkaasti. Rasvahapot auttavat myös poistamaan talia, joka voi tukkia ihohuokosia ja aiheuttaa epäpuhtauksia.

MANTELIÖLJY RAIKASTAA JA PUHDISTAA IHOA
Makea manteliöljy auttaa kirkastamaan ja heleyttämään ihoa. Kasvoilla manteliöljy auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja tehden kuivasta ihosta pehmeämmän. Manteliöljyä voi käyttää myös meikinpoistossa.

MANTELIÖLJY YHDISTETTYNÄ MUIHIN AINESOSIIN
Puhdas manteliöljy toimii erinomaisesti, kun se yhdistetään erilaisiin ihon- ja hiustenhoidon ainesosiin. Manteliöljyä voi esimerkiksi sekoittaa shampoon sekaan hoitamaan hiuspohjaa.

almond2
almond3

MANTELIN MONET HYÖDYLLISET OMINAISUUDET

Pohjoisafrikkalaiset naiset ovat jo kauan tunteneet manteliöljyn hiuksille ja iholle hyödylliset ominaisuudet. Sitä on käytetty suojaamaan ihoa ulkoisilta vaikutuksilta kautta aikojen.
almond4

HELLÄVARAINEN MANTELIÖLJY

Hellävaraista manteliöljyä voi käyttää jopa herkälle iholle. Sen hienojakoinen koostumus imeytyy nopeasti ja tehokkaasti.
almond4