first fixed slider

Misellivesi

Garnier on Suomen myydyin misellimerkki. Olemme luoneet valikoiman misellivesiä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja -tarpeille - myös herkälle iholle. 

Kaikki misellivetemme sisältävät misellejä, jotka vetävät likaa ja meikkiä puoleensa jättäen ihon puhtaaksi ja silkkisen sileäksi. 

Garnierin kasvovedet poistavat meikin ja puhdistavat ihon hellävaraisesti. Nämä helppokäyttöiset tuotteet sopivat täydellisesti niille, jotka haluavat poistaa meikin ja lian kasvoilta nopeasti mutta tehokkaasti. Tuotteet sekä puhdistavat että rauhoittavat ihoa. 

Puhdistusaineemme koostuvat ravitsevista ainesosista, joita voidaan käyttää koko kasvojen alueella. Kasvoja ei tarvitse huuhdella tuotteiden käytön jälkeen. Levitä tuotetta esimerkiksi vanulapulle ja käy koko kasvot läpi huolellisesti. Tuloksena on miellyttävän tuntuinen, puhdas iho.

 

Mitä misellivesi on?

 

Misellivesi helpottaa puhdistusrutiiniasi - se on monipuolinen kasvojen puhdistusaine, joka poistaa meikin ja lian iholta tehokkaasti jättäen ihon puhtaaksi ja raikkaaksi. 

Garnierin Micellar Water -puhdistusvedet sisältävät micellar-teknologiaa, joka vetää likaa ja epäpuhtauksia puoleensa kuin magneetti. Misellivesi onkin miellyttävä ja hellävarainen tapa puhdistaa kasvot ja valmistella iho uuteen päivään tai nukkumaanmenoon.

 

 

Mikä misellivesi minun tulisi valita?

 

Garnierilta löydät laajan valikoiman misellivesiä. Voitkin olla varma siitä, että löydät meiltä juuri oman ihosi tarpeisiin sopivan tuotteen. 

Etkö ole varma, minkä puhdistusaineen valitsisit? Me Garnierilla opastamme sinua löytämään itsellesi oikean micellar -puhdistusveden. Alempaa löydät lisätietoa suosituimmista misellivesistämme.

Micellar Quiz

Kokeile Micellar-tietovisaa

SISÄLTÖ

first fixed slider
first fixed slider