Coloration FAQ Article image

Hiusvärit - Usein kysyttyjä kysymyksiä

Hiusten värjäämisen kotona ei tarvitse olla vaikeaa. Pakkaus sisältää kaiken mitä tarvitset ja käyttöohjeissa on tarkat ohjeet miten värjäät hiuksesi riippumatta siitä värjäätkö hiuksiasi ensimmäistä kertaa vai haluatko vain peittää tyvikasvua.

Lue Lisää
Brown Highlights Desktop

Mikä on brunetti ja miten se eroaa tummanruskeista hiusväreistä?

Et varmasti ole ainoa, joka ei tiedä eroa! Lue lisää brunetista ja miksi se saattaa sopia sinulle.

Read more
Chocolate Brown Hair MOBILE

Suklaanruskea hiusväri on upea ja trendikäs lämmin sävy, jota kannattaa kokeilla.

Ota selvää, miksi innostus suklaanruskeaan hiusvärin ei näytä loppuvan! Löydä laaja valikoima sinulle sopivia sävyjä - silkkisen pehmeistä toffeensävyistä täyteläisiin ja tummiin väreihin.

Read more
Color at home Desktop

Opastamme vaihe vaiheelta miten värjäät hiukset kotona ja saat upean lopputuloksen

Selkeä oppaamme näyttää, kuinka voit värjätä hiuksesi kotona muutamalla helpolla vaiheella. Tutustu tuotteisiin ja menetelmiin ja koe upea lopputulos sekä hyvinvoivan näköiset hiukset.

Read more
/Oil based technology

Mikä on öljyä sisältävä vaalennusaine ja mitä hyötyä siitä on hiusten vaalentamisessa?

Mikä on öljyä sisältävä vaalennusaine ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä, jos haluat vaalentaa tummat hiuksesi ? Tässä 3 etua käyttää öljyä sisältävää vaalennusainetta!

Read more
OLIA MOBILE

Miten valitset sopivan Olia-hiusvärin? Tässä 3 helppoa vinkkiä

Haluatko muuttaa hiustesi sävyä? Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on tärkeää valita Olia-hiusväri, joka täydentää persoonaasi - ja ravitsee samalla hiuksiasi.

Read more

Täydellinen sävy, joka sopii juuri sinulle

Tee asiantuntijoidemme kehittämä Color Match- tietovisa ja anna sen ehdottaa sinulle sopivimman hiusvärin. Voit jopa kokeilla sitä!

Kokeile, ihastu, toista

Haluatko kokeilla ennen ostopäätöstä? Voit kokeilla kaikkia haluamiasi hiusvärejä ilman ostovelvoitetta lisättyä todellisuutta hyödyntävällä Virtual Try On -työkalullamme.

Opettele värjäämään hiuksesi

Videolla Anni kertoo mitä tarvitset saadaksesi upean lopputuloksen Olia -hiusvärillä - ja antaa sinulle omia vinkkejään.

GAR FI OLIA banner 950x534px

MITEN: Hiusten värjäys ja harmaiden hiusten peittäminen kotona

Hiusten värjäminen kotona ei ole niin monimutkaista kuin luulet. Katso askel askeleelta, kuinka värjäät hiukset ja peität harmaat hiukset kotona. Opas kattaa kaiken, mitä sinun on tiedettävä upean lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

GAR FI Nutrisse banner 950x534px