first fixed slider

SITOUDUMME VIHREÄMPÄÄN KOSMETIIKKAAN YHÄ USEAMMILLE IHMISILLE

Markkinoiden johtavimpana luonnonmukaisen kosmetiikan tuotemerkkinä meillä on mahdollisuus auttaa luomaan parempi maailma ja näyttää tietä kestävästi kehitetyillä kosmeettisilla tuotteilla, jotka on kehitetty ympäristöä ja luonnonvaroja kunniottavalla tavalla.

VIIDEN ASKELEEN KESTÄVÄN KEHITYKSEN SITOUMUKSEMME

Content Block 1 1

Enemmän solidaarista hankintaa:

Autamme 670 paikallisyhteisöä osana solidaarisen hankinnan ohjelmaamme. 
Vuoteen 2025 mennessä tulemme auttamaan 800 paikallisyhteisöä.

LUE LISÄÄ

Vihreämpiä ja aidompia koostumuksia

Vuonna 2019 uudet shampoomme ja hiustenhoitotuotteemme olivat keskimäärin 91 % biohajoavia. Vuoteen 2025 mennessä pyrimme valmistamaan vihreään tieteeseen, kuten biotekniikkaan, perustuvia hiuksia ja ihoa kunnioittavia tehokkaita koostumuksia.

LUE LISÄÄ

Content Block 1 2
Content Block 1 3

Enemmän kierrätettyjä & kierrätettäviä pakkausmateriaaleja

Vuonna 2019 kierrätetyn muovin käytön ansiosta säästimme 3670 tonnia neitseellistä muovia. Vuoteen 2025 mennessä Fructis-sarjan pullot valmistetaan 100% kierrätetystä muovista Euroopassa ja Yhdysvalloissa. 

Vuoteen 2025 mennessä kaikki tuotteemme valmistetaan 100% kierrätetystä muovista ja ovat 100% kierrätettäviä, uudelleen täytettäviä ja uudelleen käytettäviä.

LUE LISÄÄ

Enemmän uusiutuvaa energiaa

Vuodesta 2005 tehdasalueemme ja jakelukeskuksemme ovat vähentäneet vedenkulutusta 45% ja hiilidioksidipäästöjä 72%. 

Vuoteen 2025 mennessä 100% tehdasalueistamme tulevat olemaan hiilidioksidineutraaleja.

LUE LISÄÄ

Content Block 1 4
Content Block 1 5

Useita aloitteita muovijätteen torjumiseksi

Garnier tekee yhteistyötä Ocean Conservancyn kanssa taistellaaksen valtameriin päätyvää muovijätettä vastaan  ja saimme 373 Garnierin työntekijää mukaan kansainvälisiin  International Coastal Cleanup Day -siivoustalkoisiin.

LUE LISÄÄ

first fixed slider

Toimii merien suojelemiseksi

Vuodesta 1986 lähtien voittoa tavoittelemattomat organisaatiot ja vapaaehtoiset ovat keränneet yli 136 000 tonnia roskia International Coastal Clean up´-siivoustalkoissa ja poistaneet roskia rannoilta ja vesistöistä ympäri maailmaa.

Content bloc 3 1
Content bloc 3 2

ME TEIMME SEN!

Garnierin kokoamat ryhmät osallistuivat 21. syyskuuta 2019 Ocean Conservancyn kansainväliseen Coastal Cleanup Day -siivoustalkoisiin ja auttoivat torjumaan valtameriin päätyvää muovia. Yhdessä keräsimme 6 tonnia roskia rannoilta ja vesistöistä ympäri maailmaa.

TUTUSTU OCEAN CONSERVANCY -JÄRJESTÖÖN