Chocolate Brown Hair DESKTOP Chocolate Brown Hair MOBILE

Suklaanruskea - upea ja trendikäs sävy

Mikä sävy korostaa kesällä päivettynyttä ihoa ja näyttää myös tyylikkäältä ja lämpimältä talvella ja syksyllä? Suklaanruskea hiusväri.  Suklaanruskea hiusväri sopii upeasti useimmille ihon sävyille jokaisena vuodenaikana, joten ei ihme, että se on yksi suosituimmista sävyistämme.

Suklaanruskea hiusväri on upea ja trendikäs lämmin sävy, jota kannattaa kokeilla.

Suklaanruskea hiusväri on täyteläinen, lämmin ja tunnelmallinen keskitumma sävy. Pehmeät kaakaon vivahteet sopivat kaikkiin ihon sävyihin, mutta erityisen imartelevia ne ovat lämpimillä ihon sävyillä, sillä ne korostavat ihon kullan ja pronssin sävyjä.

Tässä väriryhmässä on useita sävyjä. Jos haluat tumman suklaanruskean hiusvärin, joka näyttää luonnolliselta, Nutrisse Cream nr. 4.0 Tummanruskea on erinomainen valinta. Jos haluat suklaanruskean hiusvärin, jossa on runsaasti vivahteita, kokeile Olia nro 6.0 Vaaleanruskeaa. Tämäntyyppinen suklaanruskea hiusväri sopii erinomaisesti kylmempiin ihon sävyihin, koska lopputulos heijastaa hiusten ja ihon luonnollisia pohjasävyjä.

Jos rakastat öljyä sisältävien hiusvärien luomaa kiiltävää lopputulosta, voit kokeilla Olia nro 3.23 Erittäin Tumma Suklaanruskea tai No. 6.3 Vaalea Kullanruskea, jotka antavat hillitymmän suklaanruskean sävyn. 

Täydellinen sävy, joka sopii juuri sinulle

Tee asiantuntijoidemme kehittämä Color Match- tietovisa ja anna sen ehdottaa sinulle sopivimman hiusvärin. Voit jopa kokeilla sitä!

Kokeile, ihastu, toista

Haluatko kokeilla ennen ostopäätöstä? Voit kokeilla kaikkia haluamiasi hiusvärejä ilman ostovelvoitetta lisättyä todellisuutta hyödyntävällä Virtual Try On -työkalullamme.