Brown Highlights Desktop Brown Highlights Mobile

Mikä on brunetti ja miten se eroaa tummanruskeista hiusväreistä?

Mikä on brunetti?

Monet käyttävät termiä ”brunetti" synonyyminä tummanruskeille hiuksille. Mutta tiesitkö, että se kattaa tosiasiallisesti kokonaisen sävyvalikoiman vaaleanruskeasta keskiruskeaan ja jopa mustiin hiuksiin? Saattaa tuntua oudolta, mutta luonnostaan mustat hiukset ovat itse asiassa syvän tummanruskeat. Ne näyttävät mustilta tekstuurin ja vivahteiden yhdistelmän vuoksi, mutta jos katsot hiuksia mikroskoopilla, huomaat, että hiukset ovat itse asiassa tummanruskeat.

Mikä on brunetti ja miten se eroaa tummanruskeista hiusväreistä?

Brunetti tarkoittaa siis enemmän kuin vain ruskeita hiuksia. Mutta ihmettelet varmaan miksi sillä on merkitystä? Koska se tarkoittaa, että sinulla on runsaasti vaihtoehtoja, jos haluat olla brunetti! Vaalean-, keski- tai tummanruskeat, valinta on sinun - ja voit vaihtaa hiustesi sävyä helposti ja kätevästi kotona. Nyt kun tiedät mikä brunetti on, voit tutustua inspiroiviin sävyideoihin. 

Brunettiksi muuttuminen


Valitsitpa tummanruskean öljyä sisältävän Olian, Nutrissen tumman helmiäisruskean tai jonkun muun hiusvärin, löydät varmasti juuri sinulle sopivan sävyn. Mutta miten valitset sävyn? Ihon sävyllä voi olla tärkeä merkitys sopivan hiusvärin valinnassa. Esimerkiksi kylmälle vaalea- tai punapohjaiselle iholle kylmä hiusväri on yleensä imartelevin. Lämpimämmät ihon sävyt, kuten kultaan ja oliiviin taittavat sävyt, saavat useimmiten parhaan lopputuloksen lämpimillä hiusväreillä, esimerkiksi tumman punaruskealla ja kastanjanruskealla. Voit valita myös punaisia tai oransseja sävyjä, kuten kupari, toffee tai hunajanruskea. Jos olet jo brunetti, voit myös valita vaaleampia sävyjä kontrastiksi ja tehdä raitoja ruskeisiin hiuksiisi tai kauniin balayage-raidoituksen.

Minkä värin valitsetkin, ole ylpeä brunettina.