Opastamme vaihe vaiheelta miten värjäät hiukset kotona

Se saattaa tuntua haastavalta, mutta älä epäröi hiusten värjäystä kotona. Jos noudatat näitä yksinkertaisia vinkkejä vaihe vaiheelta, saavutat upean lopputuloksen kotivärjäyksellä.

Opastamme vaihe vaiheelta miten värjäät hiukset kotona ja saat upean lopputuloksen

Aloita löytämällä sopiva tuote
Saatavilla on upeita hiusvärejä: Olian öljyä sisältävä koostumus ei sisällä ammoniakkia miellyttävän tuoksun aikaansaamiseksi. Luonnollisia kukkaisöljyjä sisältävä koostumus on miellyttävä hiuspohjalle.
Color Sensation -hiusvärit antavat luonnolliselta näyttävän lopputuloksen. Nutrisse -hiusvärit sisältävät luonnollista alkuperää olevia öljyjä. 

Valmistelu on tärkeää
Ota kaikki tarvittava valmiiksi esille ennen aloittamista. Pidä suojakäsineet ja muut välineet ulottuvillasi. Laita vanha T-paita tai pyyhe olkapäillesi suojaamaan vaatteita väriroiskeilta ja suojaa myös kylpyhuoneen pinnat. 

Noudata käyttöohjeita pilkulleen
Muista tehdä allergiasta varoittava testi 48 tuntia ennen hiusten värjäystä. Kun olet valmis aloittamaan, noudata käyttöohjeita huolellisesti. Jos ohjeissa sanotaan, että värin tulisi vaikuttaa 20-25 minuuttia, älä odota pidempään voimakkaamman lopputuloksen toivossa, sillä se voi vahingoittaa hiuksiasi. On tärkeää levittää väriä huolellisesti, jotta kaikki hiukset peittyvät tasaisesti.

Hoida hiuksiasi värjäyksen jälkeen
Vältä hiusten pesua shampoolla 2-3 päivää värjäämisen jälkeen. Näin hiusväri sinetöityy hiuksiin ja väri kestää pidempään. Suosittelemme käyttämään värjätyille hiuksille kehitettyjä tuotteita hiusten pesuun ja hoitoon. Jos olet valinnut alkuperäistä vaaleamman värin, voit käyttää hopeashampoota ei-toivottujen oranssien tai keltaisten vivahteiden neutralisoimiseksi.

Näin värjäät hiuksesi ja saat upean lopputuloksen

Kuten näet, hiusten värjäys kotona on helppoa, kunhan noudatat yksinkertaisia ohjeitamme. Kun olet löytänyt sopivan hiusvärin ja ravitsevia tuotteita hoitamaan hiuksiasi, olet valmis aloittamaan!