OLIA DESKTOP OLIA MOBILE

Miten valitset sopivan Olia-hiusvärin? Tässä 3 helppoa vinkkiä

Harkitsetko hiusvärin vaihtamista? Meillä on laaja valikoima hiusvärejä, mistä valita. Jos haluat hiusvärin, joka ravitsee samalla kun se värjää, Olia-hiusvärit ovat hyvä valinta. Värivalikoima on laaja - erittäin kirkkaasta vaaleasta syvän mustaan - voit lukea lisää miten valitset itsellesi sopivimman värin täältä.

Miten valitset sopivan Olia-hiusvärin? Tässä 3 helppoa vinkkiä

1. Tunne ihosi sävy
Sopivan hiusvärin löytämisessä on tärkeä ottaa huomioon ihon sävy. Jos ihon sävy on lämmin, siihen sopivat pehmeät karamellivärit tai maanläheiset värit. Esimerkiksi kupari, hunajanvaalea tai tumma kastanjanruskea. Jos ihon sävy on kylmä, on ehkä parempi valita tuhkanvaalea tai ruskeita ja punaisia sävyjä, joissa on violetteja vivahteita.
 
2. Korosta silmiäsi
Silmät ovat sielun peili, joten tuo ne rohkeasti esiin. Kirkkaanpunainen hiusväri tuo vihreät silmät kauniisti esiin, kun taas toffeenvaalea hiusväri korostaa upeasti sinisiä silmiä. 
 
3.Sovita hiukset tyyliisi
Hiusten väri on osa persoonallisuutta, joten valitse ihmeessä rohkea väri, jos se sopii sinulle! Luo villi violetti tai kirkkaan punainen look Olia-hiusvärien yksityiskohtaisia käyttöohjeita seuraamalla.  

Kerro meille hiuksistasi

Sävy, vivahde, peitettäviä harmaita hiuksia? Sinulle sopivan sävyn löytämiseksi, meidän on tiedettävä muutama asia. Löydä parhaat suosituksemme.

Millaista lookia etsit?

Kerro meille, mitä haluat uudelta lookiltasi. Riippumatta siitä, haluatko radikaalin muutoksen tai vain virkistää nykyistä väriäsi, Garnierilla on hiusväri, joka sopii tarpeisiisi.

Kokeile räätälöityjä sävyjämme

Hiusväriasiantuntijamme suosittelevat sinulle valikoiman hiusvärejä, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Käytä uusinta tekniikkaa nähdäksesi miltä sävyt näyttävät ”livenä" ja valitse suosikkisi.