3600541895072 GAR Respons body oat cream 250ml 373x488 desktop verso3600541895072 GAR Respons body oat cream 250ml 373x488 desktop verso3600541895072 GAR Respons body oat cream 250ml 373x488 desktop verso

Garnier Respons Body Soothing Body Lotion

Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsio rauhoittaa, pehmentää ja hoitaa kuivaa ja herkkää ihoa.

koko
250ml

INGREDIENTS

967116 14 - INGREDIENTS : AQUA / WATER, GLYCERIN, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, CETEARYL ALCOHOL, DIMETHICONE, ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT / OAT KERNEL EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, CARBOMER, CI 15510 / ORANGE 4, CITRIC ACID, GLYCERYL STEARATE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS FRUIT EXTRACT / SWEET ALMOND FRUIT EXTRACT, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, SORBIC ACID, STEARIC ACID, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE. FIL B182987/1

Tuotetiedot

Intensiivistä hoitavuutta kuivalle ja herkälle iholle
Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsio rauhoittaa, pehmentää ja hoitaa kuivaa ja herkkää ihoa. Kaura- ja mantelikermaa sisältävä vartaloemulsio hoitaa ihoa intensiivisesti. Kukilta, vaniljalta ja mantelilta tuoksuva koostumus imeytyy iholle nopeasti, joten voit pukeutua heti. Iho tuntuu välittömästi rauhoittuneelta ja siitä tulee päivä päivältä pehmeämpi ja sileämpi.

Sopiiko erittäin hoitava Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsio minulle?
Kyllä, jos ihosi on kuiva ja herkkä, ja etsit hyväntuoksuista, rauhoittavaa ja pehmentävää vartaloemulsiota, jonka miellyttävä koostumus ei jätä iholle tahmaista tunnetta.

Käyttö
Levitä erittäin hoitavaa Respons Body Oat Cream Delicacy -vartaloemulsiota iholle suihkun jälkeen. Ei kasvoille.

Koko
250 ml

Saatavana myös 400 ml koossa

 

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.