first fixed slider
ambre solaire brand cube06

Garnier tukee ECL #PROTECTYOURFUTURE

Garnier Ambre Solaire haluaa turvata miljoonien perheiden tulevaisuuden suojaamalla perheenjäsenet tehokkaalla aurinkosuojalla, myös herkkäihoiset lapset. 

Liiallinen auringolle altistuminen on haitallista ja voi aiheuttaa tulevaisuudessa ongelmia, kuten ihosyöpää.  Me Garnierilla koemme velvollisuudeksemme tuleville sukupolville varmistaa, että nuorilla on hyvä elämä sekä tänään että tulevaisuudessa. 
Garnier Ambre Solaire on tukenut Euroopan syöpäjärjestöjen liittoa (The Association of European Cancer Leagues) vuodesta 2006 auttaakseen lisäämään tietoisuutta liiallisen auringolle altistumisen vaaroista. 

first fixed slider

Eurooppalaisen syöväntorjuntaohjeistuksen (1) innoittamana Garnier ja ECL antavat neuvoja turvalliselle auringonotolle:

mosaic1

Hakeudu varjoon

UV-säteilyn ollessa voimakkaimmillaan, hakeudu varjoon. Ota huomioon, että vesi, hiekka ja lumi heijastavat auringonsäteilyä.

mosaic2

Vältä oleskelua keskipäivän auringossa

Auringonsäteily on voimakkaimmillaan kl 11.00-1500 välisenä aikana. Vältä altistumista auringolle tuona aikana ja lepää sen sijaan kotona.

mosaic3

Aurinkosuojan teho ei kestä koko päivää

Aurinkosuojan teho ei kestä koko päivää. Kun lapset ovat aktiivisia, aurinkovoide kuluu tai hieroutuu pois. Suojateho pienenee vähitellen, joten levitä aurinkosuojaa uudelleen runsaan hikoilun jälkeen tai joka toinen tunti.

mosaic6

Kuinka ihosi reagoi auringossa

On tärkeä tietää, miten ihosi reagoi auringossa. Etenkin jos ihosi on erittäin vaalea, olet punatukkainen tai sinulla on paljon pisamia, koska olet siinä tapauksessa erityisen herkkä auringonsäteille.

mosaic7

Suojaa ihosi auringolta myös kaupunkiolosuhteissa

Suojaa itsesi auringolta missä tahansa olet - kotona, töissä, koulussa, lastentarhassa jne. Säteilyä ei ole vain rannalla, laskettelurinteessä tai lomamatkalla.

1https://www.europeancancerleagues.org/cancer-prevention-the-european-code-against-cancer/

Virallinen ohjeistus, jota käytetään maailmanlaajuisesti. Löydät lisätietoa WHO:n kotisivuilta:

2http://www.who.int/uv/intersunprogramme/activities/uv_index