3600541594920 PureActive Micellar Cleansing Water 400ml3600541594920 PureActive Micellar Cleansing Water 400ml3600541594920 PureActive Micellar Cleansing Water 400ml

Garnier Pure Active All In 1 Micellar Cleansing Water

Garnier PureActive -sarja on kehitetty rasvoittuvalle ja sekaiholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Misellejä sisältävä PureActive All-in-1 Micellar Cleansing Water -puhdistusvesi poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, DENAT., POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM B R O M I D E . FIL B231542/0

Tuotetiedot

Onko sinulla rasvoittuva tai sekaiho ja etsit sopivaa puhdistustuotetta? Koe Garnier PureActive All-in-1 Micellar Cleansing Water -puhdistusvesi, jonka misellit vetävät likaa puoleensa kuin magneetti. Kenelle se sopii? Puhdistusvesi sopii sinulle, jos ihosi on herkkä ja rasvoittuva ja etsit tehokasta tuotetta ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon. Salaisuus Garnier on luonut herkälle rasvoittuvalle tai sekaiholle sopivan misellipuhdistustuotteen. Puhdistusvesi sisältää misellejä ja poistaa iholta lian ja meikin ilman hankaamista. Lopputulos Iho on hellävaraisesti ja huolellisesti puhdistettu. Käyttö Puhdista kasvot, silmät ja huulet puhdistusvedellä kostutetulla vanulla ihoa hankaamatta. Ei tarvitse huuhdella pois. Koko: Jättikoko 400 ml, josta riittää jopa 200 vanulliseen. Hajusteeton. Optimaalinen siedettävyys. Testattu ihotautilääkärin ja silmälääkärin valvonnassa.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Puolassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.