All In 1 Micellar Cleansing Water Garnier Pure Active

Garnier PureActive -sarja on kehitetty rasvoittuvalle ja sekaiholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Misellejä sisältävä PureActive All-in-1 Micellar Cleansing Water -puhdistusvesi poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, DENAT., POLOXAMER 184, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, MYRTRIMONIUM B R O M I D E . FIL B231542/0

Tuotetiedot

Onko sinulla rasvoittuva tai sekaiho ja etsit sopivaa puhdistustuotetta? Koe Garnier PureActive All-in-1 Micellar Cleansing Water -puhdistusvesi, jonka misellit vetävät likaa puoleensa kuin magneetti. Kenelle se sopii? Puhdistusvesi sopii sinulle, jos ihosi on herkkä ja rasvoittuva ja etsit tehokasta tuotetta ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon. Salaisuus Garnier on luonut herkälle rasvoittuvalle tai sekaiholle sopivan misellipuhdistustuotteen. Puhdistusvesi sisältää misellejä ja poistaa iholta lian ja meikin ilman hankaamista. Lopputulos Iho on hellävaraisesti ja huolellisesti puhdistettu. Käyttö Puhdista kasvot, silmät ja huulet puhdistusvedellä kostutetulla vanulla ihoa hankaamatta. Ei tarvitse huuhdella pois. Koko: Jättikoko 400 ml, josta riittää jopa 200 vanulliseen. Hajusteeton. Optimaalinen siedettävyys. Testattu ihotautilääkärin ja silmälääkärin valvonnassa.