3600542565318 Garnier Micellar Cleansing Water Normal Sensitive skin PRIDE LIMITED EDITION h500px3600542565318 Garnier Micellar Cleansing Water Normal Sensitive skin PRIDE LIMITED EDITION h500px3600542565318 Garnier Micellar Cleansing Water Normal Sensitive skin PRIDE LIMITED EDITION h500px

Garnier Micellar GARNIER MICELLAR Cleansing Water Normal & Sensitive skin - PRIDE LIMITED EDITION

Puhdistus ja meikinpoisto - monikäyttöinen kasvovesi: Sinulle, jolla on aktiivinen elämäntapa, on tärkeää käyttää aikasi parhaalla mahdollisella tavalla. Garnier Micellar -puhdistustusvedellä aamu- ja iltarutiinien ei tarvitse kestää kauan. Yksi tuote poistaa sekä meikin että lian kasvoiltasi, joten voit siirtyä nopeasti eteenpäin.

Tuotetiedot

Garnier Micellar -puhdistusvesi sisältää misellejä - tehokkaaseen puhdistukseen ja meikinpoistoon. Sopii normaalille ja herkälle iholle. Joskus pelkkä kasvojen puhdistustuote riittää tekemään ihostasi hyvinvoivan. Garnier-misellivesisarja perustuu hoitaviin koostumuksiin, jotka puhdistavat ihon nopeasti ja poistavat samalla meikin; säästät aikaa ja ihosi tuntuu ihanan raikkaalta. Puhdistettu iho antaa raikkaan ja miellyttävän tunteen. Ravitseva koostumus nopeaan ihonpuhdistukseen ja meikinpoistoon. Hajusteeton. Testattu silmälääkärin ja ihotautilääkärien valvonnassa.

Ainesosia

Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.