3600541181427AS Sensitive Adv Kids Easy Peasy onthego milk 50ml 3733600541181427AS Sensitive Adv Kids Easy Peasy onthego milk 50ml 3733600541181427AS Sensitive Adv Kids Easy Peasy onthego milk 50ml 373

Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Kids Sensitive Advanced Kids Easy Peasy On-The-Go Lotion

Sensitive Advanced Kids On the Go SK50+ on vedenkestävä ja hajusteeton aurinkoemulsio lapsen herkälle iholle. Käytännöllinen 50ml pakkaus on helppo pitää aina mukana.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, HOMOSALATE, ISOPROPYL PALMITATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALCOHOL DENAT., OCTOCRYLENE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, ETHYLHEXYL TRIAZONE,B I S-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL T R I A Z I N E , T R I E T H A N O L A M I N E , C 1 2 - 22 A L K Y L ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER, TALC, OXIDIZED STARCH ACETATE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, TOCOPHEROL, HYDROXYACETOPHENONE, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, PHENOXYETHANOL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM SORBATE

Tuotetiedot

Lasten aurinkosuojaemulsio, joka on helppo ottaa mukaan minne vain.

Sensitive Advanced Kids Very High Sun Protection On the Go SK 50+ -aurinkosuojaemulsio on kehitetty vaalealle, herkälle ja auringosta helposti herkistyvälle lapsen iholle. Kevyellä koostumuksella on erittäin korkea suojakerroin 50+, joka auttaa suojaamaan lapsen herkkää ihoa auringonpolttamilta. Käytännöllinen pakkaus on helppo ottaa mukaan laukkuun ja pitää aina tarvittaessa mukana. On the Go -aurinkosuojaemulsio on vedenkestävä ja hajusteeton.

Lyhyesti:

- Suojakerroin 50+ (erittäin korkea suoja)
- Vedenkestävä
- Hajusteeton
- Hypoallergeeninen
- UVA- ja UVB-suoja
- Sopii vaalealle, herkälle ja auringosta helposti herkistyvälle lapsen iholle
- Koko: 50 ml

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.