5703147063864 AS After Sun Moisturising Milk 200 ml5703147063864 AS After Sun Moisturising Milk 200 ml5703147063864 AS After Sun Moisturising Milk 200 ml

Garnier Ambre Solaire After Sun Aftersun Moisturising Milk 200 Ml

Rauhoittava ja kosteuttava Aftersun vartaloemulsio sisältää Aloe Vera -uutetta ja rauhoittaa ihoa auringossa oleskelun jälkeen.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, PARAFFINUM, LIQUIDUM / MINERAL OIL, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII, BUTTER / SHEA BUTTER, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, DIMETHICONE, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, LIMONENE, XANTHAN GUM, ZINC GLUCONATE, LINALOOL, ALOE BARBADENSIS / ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CARBOMER, FARNESOL, GERANIOL, BISABOLOL, METHYLPARABEN, CITRONELLOL, CITRAL, PARFUM / FRAGRANCE FIL B43044/1

Tuotetiedot

Huolehdi ihostasi Ambre Solaire -tuotteilla myös auringonoton jälkeen.

Auringossa on tärkeää käyttää aurinkosuojaa, mutta huolehdi ihostasi myös auringonoton jälkeen Ambre Solaire aftersun-tuotteella. Rauhoittava ja kosteuttava Aftersun Calming Moisturising Lotion -emulsiomme sisältää aloe vera -uutetta ja auttaa kosteuttamaan ihoa 24 tunnin ajan. Hoitava emulsio rauhoittaa ihoa auringossa oleskelun jälkeen ja antaa sille silkinpehmeän, miellyttävän tunteen.

Lyhyesti:

- Aloe vera -uutetta sisältävä aftersun-vartaloemulsio
- Kosteuttaa 24 tuntia
- Raikas koostumus
- Dermatologisesti testattu
- Koko: 200 ml

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.