Text

Garnier on ollut ihon- ja hiustenhoidon asiantuntija jo vuodesta 1904. Tuotemerkin koostumukset sisältävät luonnollista alkuperää olevia ainesosia ja auttavat sekä miehiä että naisia tuomaan esiin parhaita puoliaan.

AINA
AJAN
HERMOLLA

Alfred Amour Garnierin vuonna 1904 perustaman tuotemerkin ensimmäinen tuote oli kasvipohjainen hiusemulsio nimeltään La Lotion Garnier. Vuosikymmenten kuluessa Garnier on laajentanut valikoimaansa hiustenhoidosta myös ihonhoitoon ansaiten maineensa todellisena kauneudenhoidon asiantuntijana, joka tarjoaa ratkaisuja niin ihon epäpuhtauksiin, väsymyksen ja ikääntymisen merkkeihin kuin auringolta suojautumiseenkin.

LUONNON INSPIROIMAT
TUOTTEET

Garnier tunnetaan kyvystään käyttää hyväkseen luonnon antimia – tuotemerkin tuotteet saavat tehonsa mm. hedelmien, kukkien ja viljojen hoitavista ominaisuuksista. Luonnollista alkuperää olevat avainainesosat saadaan edistyneiden menetelmien ja tekniikoiden avulla, lopputuloksena tehokkaita ja luonnon tehokkuutta hyödyntäviä koostumuksia.

AITO, KAUNIS SINÄ

Nykyaikainen kauneus tarkoittaa meille luonnollisuutta ja hyvinvointia. Garnier ei halua peittää aitoutta, vaan tuoda sitä esiin. Helppokäyttöiset tuotteemme tuovat esiin sisäistä kauneuttasi ja tekevät hiuksistasi sekä ihostasi kauniin hoidetut.

KAUNEUDENHOITOA,
JOKA TUKEE
KESTÄVÄÄ
KEHITYSTÄ

Samalla, kun Garnier tuo kauneudenhoitotuotteitaan yhä useampien ihmisten ulottuville, se myös vähentää ympäristövaikutuksiaan.
Garnier on sitoutunut ekologiseen raaka-ainetuotantoon, pienentämään pakkaustensa ekologista jalanjälkeä ja kehittämään koostumuksistaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja biohajoavia.

KAIKILLA ON
OIKEUS TUNTEA ITSENSÄ
KAUNIIKSI

Garnier on kansainvälinen hiusten- ja ihonhoidon tuotemerkki, jolla on tuotesarjoja neljässä kategoriassa ja seitsemällä erikoisalueella. Tarjoamme innovatiivisia ja edullisia tuotteita moniin eri tarpeisiin sekä naisille että miehille kaikkialla maailmassa.