3600542010375 GAR Pure Active Sensitive Toner 200ml 373x488 desktop verso3600542010375 GAR Pure Active Sensitive Toner 200ml 373x488 desktop verso3600542010375 GAR Pure Active Sensitive Toner 200ml 373x488 desktop verso

Garnier Pure Active Sensitive Anti-Blemish Toner for Sensitive Skin with Imperfections

Koe hetkessä puhdas ja pehmeä iho Pure Active Sensitive -kasvovedellä herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja pienentämään ihohuokosia sekä antaa iholle miellyttävän tunteen.

INGREDIENTS

 

Tuotetiedot

Garnier Skin Active Pure Active Sensitive -kasvovesi herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Hellävarainen mutta tehokas koostumus poistaa epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia. Iho on välittömästi puhdas ja tuntuu pehmeältä. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja pienentämään ihohuokosia sekä antaa iholle miellyttävän tunteen. Kenelle se sopii? Kasvovesi sopii sinulle, jos sinulla on herkkä, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Koostumus poistaa epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia. Salaisuus Sisältää salisyylihappoa ja taikapähkinäuutetta. Hypoallergeeninen koostumus. Tasapainossa ihon oman pH-arvon kanssa. Tulokset Ihosta tulee hetkessä puhdas ja pehmeän tuntuinen. Iho tuntuu miellyttävältä, epäpuhtaudet vähenevät ja ihohuokoset pienenevät. Käyttö Pyyhi puhdistetut kasvot kasvovedellä kostutetulla vanulla keskittyen alueisiin, joilla on eniten talia ja epäpuhtauksia. Ei tarvitse huuhdella pois. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi. Koko 200 ml Testad under dermatologisk kontroll

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Puolassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.