3600542009959 GAR Pure Active Sensitive Wash 150ml 373x488 desktop verso3600542009959 GAR Pure Active Sensitive Wash 150ml 373x488 desktop verso3600542009959 GAR Pure Active Sensitive Wash 150ml 373x488 desktop verso

Garnier Pure Active Sensitive Pure Active Sensitive Anti-Blemish Soap-Free Wash

Pure Active -puhdistusgeeli herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia, puhdistaa ihosi hetkessä ja tekee siitä mattapintaisen. Koostumus poistaa epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia ihoa kuivattamatta.

INGREDIENTS

 

Tuotetiedot

Garnier Skin Active Pure Active Sensitive -puhdistusgeeli kasvoille on kehitetty herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Hellävarainen mutta tehokas koostumus poistaa epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia ihoa kuivattamatta. Iho on välittömästi puhdas ja mattapintainen. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa. Kenelle se sopii? Puhdistusgeeli sopii sinulle, jos sinulla on herkkä, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Koostumus puhdistaa ja rauhoittaa ihoa sekä poistaa epäpuhtauksia ja tekee ihosta mattapintaisen. Salaisuus Sisältää sinkkiä ja taikapähkinäuutetta. Hypoallergeeninen. Tasapainossa ihon oman pH-arvon kanssa. Entä tulokset? Ihosta tulee hetkessä puhdas ja mattapintainen. Iho tuntuu rauhoittuneelta, ja epäpuhtaudet vähenevät. Käyttö Levitä päivittäin kostutetuille kasvoille. Hiero hellävaraisesti keskittyen alueisiin, joilla on eniten epäpuhtauksia. Huuhtele huolellisesti. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi. Koko 150 ml Testad under dermatologisk kontroll

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.