Pure Active Sensitive Anti-Blemish Soap-Free Wash - herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia Garnier Pure Active Sensitive

Garnier Skin Active Pure Active Sensitive -puhdistusgeeli kasvoille on kehitetty herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia.

150ml

Tuotetiedot

Garnier Skin Active Pure Active Sensitive -puhdistusgeeli kasvoille on kehitetty herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Hellävarainen mutta tehokas koostumus poistaa epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia ihoa kuivattamatta. Iho on välittömästi puhdas ja mattapintainen. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa. 

Kenelle se sopii?
Puhdistusgeeli sopii sinulle, jos sinulla on herkkä, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Koostumus puhdistaa ja rauhoittaa ihoa sekä poistaa epäpuhtauksia ja tekee ihosta mattapintaisen. 

Salaisuus
Sisältää sinkkiä ja taikapähkinäuutetta. Hypoallergeeninen. Tasapainossa ihon oman pH-arvon kanssa. 

Entä tulokset? 
Ihosta tulee hetkessä puhdas ja mattapintainen. Iho tuntuu rauhoittuneelta, ja epäpuhtaudet vähenevät. 

Käyttö 
Levitä päivittäin kostutetuille kasvoille. Hiero hellävaraisesti keskittyen alueisiin, joilla on eniten epäpuhtauksia. Huuhtele huolellisesti. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi. 

Koko 
150 ml