3600541609570 PureActive Matte Control 50ml3600541609570 PureActive Matte Control 50ml3600541609570 PureActive Matte Control 50ml 3600541609570 Gar PureActive Matte Control box3600541609570 Gar PureActive Matte Control box3600541609570 Gar PureActive Matte Control box

Garnier Pure Active Matte Control

Garnier PureActive -sarja on kehitetty rasvoittuvalle ja sekaiholle. PureActive Matte Control Daily Mattifying Moisturiser on päivävoide, joka antaa kiiltelevälle iholle mattapinnan.

INGREDIENTS

 

Tuotetiedot

Onko sinulla rasvoittuva tai sekaiho, joka kiiltää helposti? Koe Garnier PureActive Matte Control Daily Mattifying Moisturiser -päivävoide, joka antaa kiiltelevälle iholle mattapinnan. Kenelle se sopii? Öljytön päivävoide sopii rasvoittuvalle ja sekaiholle, joka kiiltää n. 2–3 tuntia päivävoiteen levittämisen jälkeen. Salaisuus Koostumus sisältää mineraalisen Airlicium™-piijohdannaisen, joka auttaa antamaan iholle mattapinnan ja kosteuttavaa, kasviperäistä glyseriiniä sekä ihoa puhdistavaa salisyylihappoa. Lopputulos Voide antaa iholle mattapinnan sekä tekee ihohuokosista päivä päivältä vähemmän näkyviä. Ihon pinta näyttää tasaisemmalta. Ultraraikas geelikoostumus sulautuu iholle, imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta. Iho on kosteutettu sekä tuntuu raikkaalta ja puhtaalta koko päivän. Käyttö Levitä aamuin illoin koko kasvoille. Vältä silmänympärysihoa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne huolellisesti.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Ranskassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.