Anti-Blackhead Peel-Off Garnier Pure Active

Anti-Blackhead Exfoliating Scrub

 

50ml

Tuotetiedot

Anti-Blackhead Peel-Off
Garnier SkinActive esittelee PureActive Peel-Off -kasvonaamion. Se sisältää luonnollista alkuperää olevaa hiiltä sekä puhdistavaa salisyylihappoa. Peel-off -kasvonaamio toimii epäpuhtauksien (kuten lika ja  tali) aiheuttamia mustapäitä vastaan ja poistaa niitä tehokkaasti T-alueelta (otsa,  nenä ja leuka). Se toimii magneetin tavoin puhdistaen ihoa, vetäen puoleensa mustapäitä ja vähentäen ylimääräistä talia.  

Tehoainesosat: Hiili + Salisyylihappo
Koostumus sisältää imukyvystään tunnettua, luonnollista alkuperää olevaa hiiltä. Koostumus avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja vähentää mustapäitä. Lisäksi koostumus sisältää salisyylihappoa. Koostumuksella on puhdistava vaikutus ja se poistaa likaa.

Osoitettu teho  
1 käyttökerran jälkeen: Avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja iho näyttää puhdistetulta.* 4 viikon jälkeen:  Mustapäät ovat näkyvästi vähentyneet ja ihohuokoset vaikuttavat supistuneen ja ne ovat vähemmän näkyviä.* Itsearviointi: 53 henkilöä 

Käyttö
• Puhdista kasvot huolellisesti ja kuivaa ne.
• Levitä runsas ja tasainen kerros tuotetta T-alueelle. Odota, kunnes naamio on täysin kuiva (noin  20-30 minuuttia).
• Kun naamio on täysin kuiva, irrota se kasvoilta varovasti vetämällä. Aloita alareunasta ja vedä ylöspäin. Poista tarvittaessa mahdollinen ylimääräinen tuote iholta. Epäpuhtaudet eivät ole enää ihohuokosissasi, vaan naamion taustapuolella.

Käytä korkeintaan 2 kertaa viikossa.