Kaikki Garnierin tuotteet koko maailmassa on nyt virallisesti hyväksytty Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan. Tuotemerkki on hyväksytty Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan. Johtava järjestö Cruelty Free International pyrkii Leaping Bunny -ohjelmalla lopettamaan eläinkokeet ja pyrkii tekemään cruelty free -käsitteestä standardin.  

Leaping Bunny vaatii yrityksiä tutkimaan tarkasti koko tuotantoketjunsa, mukaan lukien kaikki raaka-aineet ja ainesosat, ja varmistamaan, ettei eläinkokeita tehdä missään vaiheessa. Hyväksyntä on annettava kerralla kaikille tuotemerkin valmiille tuotteille – yksittäisiä tuotteita tai ainesosia ei voi hyväksyä erikseen. 

Garnierin oli saatava selvitys yli 500 alihankkijalta, jotka toimittavat eri puolilta maailmaa yli 3 000 erilaista ainesosaa. Garnier ja Cruelty Free International tekivät yhteistyötä kuukausien ajan varmistaakseen tietojen todenperäisyyden ja, että Garnierin maailmanlaajuisen tuotevalikoiman jokaiseen tuotteeseen voi painaa Cruelty Free Internationalin virallisen Leaping Bunny -tunnuksen eli kaikkialla tunnetun cruelty free-logon. Tiukka prosessi varmistaa, että kuluttajat voivat ostaa Garnierin täysin luottavaisin mielin tietäen, että Garnier täyttää Leaping Bunny -ohjelman tiukat vaatimukset.

DMI Garnier PLP CrueltyFree MichelleThew 465x290px

“Garnier on tunnettu maailmanlaajuinen brändi. Yhteistyömme brändin kanssa kosmetiikka-alan eläinkokeiden lopettamiseksi ja tuotemerkin virallinen hyväksyminen Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan ovat todellisia virstanpylväitä. Työhön kului useita kuukausia, mutta Garnier tarkisti huolellisesti jokaisen alihankkijan ja raaka-ainetoimittajan, ja me olemme tuloksista täysin varmoja.”

Cruelty Free Internationalin toimitusjohtaja Michelle Thew  

 

”Garnier on sitoutunut maailmaan eläinkokeita vastaan jo vuodesta 1989 lähtien. Tulla virallisesti hyväksytyksi Cruelty Free Internationalin Leaping Bunny -ohjelmaan on todellinen virstanpylväs ja tärkeä osa Green Beauty -aloitettamme. Tänään Garnier ottaa jälleen yhden askeleen kohti täysin sitoutunutta, todella kestävän kehityksen mukaista ja läpinäkyvää brändiä, joka tarjoaa green Beauty -aloitteen mukaisesti vihreää kauneutta meille kaikille”

Garnierin globaali brändijohtaja Adrien Koskas 

DMI Garnier PLP CrueltyFree AdrienKoskas 465x290px

Green Beauty -aloitteensa

Tämä Garnierin ilmoitus on hyvää jatkoa viime vuodelle, joka oli brändille käänteentekevä vuosi. Vuonna 2020 Garnier julkisti Green Beauty -aloitteensa, joka on täydellinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapa kestävään kehitykseen. Se muuttaa Garnierin arvoketjun jokaista vaihetta  ja vähentää merkittävästi tuotemerkin ympäristövaikutuksia.

Tietoa GREEN BEAUTY

DMI Garnier PLP CrueltyFree BrandCubeBrand 01
DMI Garnier PLP CrueltyFree BrandCubeBrand 02
DMI Garnier PLP CrueltyFree BrandCubeBrand 03
DMI Garnier PLP CrueltyFree BrandCubeBrand 04
DMI Garnier PLP CrueltyFree BrandCubeBrand 05
DMI Garnier PLP CrueltyFree BrandCubeBrand 06