first fixed slider
Maailmanlaajuisen analyysin mukaan 81 % sanoo haluavansa tehdä kestävämpiä valintoja, mutta vain alle 6 % ottaa vihreitä askeleita päivittäisessä elämässään planeettamme puolesta*.

Tutustu aiheisiimme, kuten muovin käyttö pakkauksissa, vedenkulutus ja vihreät tieteet. Annamme käytännön neuvoja kestävän kehityksen edistämiseen ja autamme sinua ja minua ottamaan #OneGreenStep joka päivä.

*Lähde: Garnier Sustainability Research 2021

Pakkaukset

  

Garnier on matkalla kohti vihreää kauneutta. Haluamme kehittää ympäristöystävällisempiä pakkauksia, ja tavoitteemme on, että vuoteen 2025 mennessä emme käytä lainkaan ensiömuovia. Jaksossa - Voiko kosmetiikkapakkaus muuttua vihreäksi? - näemme joitain jo kehittämiämme ympäristöystävällisempiä innovaatioita, kuten biohajoavaan pahviin pakatut palashampoot, ja annamme käytännön vinkkejä miten elää joka päivä vähän vihreämmin.

Vesi

  

Nykyään noin 1/3 maailman väestöstä on pulaa puhtaasta juomavedestä.
Makean veden kysyntä on jatkuvassa kasvussa (vuoteen 2050 mennessä sen odotetaan kasvavan 20–30 %), mutta makean veden saanti on uhattuna ilmastonmuutoksen, vesipulan ja väestönkasvun vuoksi. Olemme erittäin riippuvaisia ​​vedestä, joten on tärkeää löytää ratkaisuja tähän ongelmaan.
Garnier kannustaa kuluttajia vaihtamaan hoitoaineisiin, joita ei tarvitse huuhdella pois, tai palashampoisiin, jotka auttavat säästämään vettä kotona. Osana Green Beauty -matkaamme, Garnier myös kierrättää tuotannossamme käytettyä vettä. Voimme kaikki ottaa vihreän askeleen tehdäksemme maailmasta hieman vihreämmän.