3600541943766 Gar MoistureBomb TissueMask Packshot HI RES3600541943766 Gar MoistureBomb TissueMask Packshot HI RES3600541943766 Gar MoistureBomb TissueMask Packshot HI RES

Garnier Moisture Bomb Super Hydrating and Energizing Tissue Mask

Garnier Moisture Bomb Tissue Mask Super Hydrating & Energizing on intensiivisesti kosteuttava kangasnaamio, joka heleyttää ihoa. Kasvonaamion innovatiiviseen kankaaseen on imeytetty ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ALCOHOL, p-ANISIC ACID, DIPOTASSIUMGLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER / WITCHHAZEL LEAF WATER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE,LIMONENE, MANNOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE,POTASSIUM SORBATE, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, SODIUMHYALURONATE, SORBIC ACID, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE FIL B196424/1

Tuotetiedot

Jos silmänympärysihosi tuntuu väsyneeltä ja elottoman näköiseltä, tämä silmänympärysnaamio antaa sinulle virkistyneen, raikkaan ja pirteän näköisen silmänympärysalueen. KOOSTUMUS SISÄLTÄÄ APPELSIINIMEHUA & HYALURONIHAPPOA Naamion koostumus sisältää appelsiinimehua ja hyaluronihappoa. Naamio kosteuttaa intensiivisesti ja silmäpussit näyttävät pienentyneen. Kosteuttaa, antaa raikkaan tunteen ja silmänympärysalue on virkistynyt. SUPERVIILENTÄVÄ VAIKUTUS: -4°C LÄMPÖTILAN LASKU* IHOLLA KÄYTÖN JÄLKEEN. JOS HALUAT ERITTÄIN VIILENTÄVÄN VAIKUTUKSEN, SÄILYTÄ TUOTETTA JÄÄKAAPISSA.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

(1) käytön mukaan

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.