3600542258173 Garnier SkinActive MoistureBomb Eye Sheet Mask Night FRONT3600542258173 Garnier SkinActive MoistureBomb Eye Sheet Mask Night FRONT3600542258173 Garnier SkinActive MoistureBomb Eye Sheet Mask Night FRONT

Garnier Moisture Bomb Night Tissue Mask

RAUHOITTAVA, KOSTEUTTAVA & VAHVISTAVA ILTAISIN KÄYTETTÄVÄ KANGASNAAMIO

INGREDIENTS

967456 03 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, ARGININE, CENTAUREACYANUS FLOWER WATER, CITRIC ACID, COCO-BETAINE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYLACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE,HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LIMONENE,MANNOSE, MARIS AQUA / SEA WATER, P-ANISIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL,PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, PROPANEDIOL, PVM/MA COPOLYMER, SODIUMHYALURONATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L C235660/1).

Tuotetiedot

Jos silmänympärysihosi tuntuu väsyneeltä ja ensimmäiset vanhenemisen merkit näkyvät, tämä silmänympärysnaamio kosteuttaa intensiivisesti ja häivyttää näkyvästi tummia silmänalusia ja juonteita. KOOSTUMUS SISÄLTÄÄ KOOKOSVETTÄ & HYALURONIHAPPOA Naamio kosteuttaa intensiivisesti, antaa raikkaan tunteen ja vähentää väsymyksen merkkejä. Naamion koostumus sisältää kookosvettä ja hyaluronihappoa ja se virkistää silmänympärysihoa ja tekee siitä vähemmän väsyneen näköisen. SUPERVIILENTÄVÄ VAIKUTUS: -4°C LÄMPÖTILAN LASKU* IHOLLA KÄYTÖN JÄLKEEN. JOS HALUAT ERITTÄIN VIILENTÄVÄN VAIKUTUKSEN, SÄILYTÄ TUOTETTA JÄÄKAAPISSA. *Mittaustulos

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

(1) käytön mukaan

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.