3600542066129 Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask3600542066129 Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask3600542066129 Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask 3600542066129 Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask flatlay3600542066129 Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask flatlay3600542066129 Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask flatlay

Garnier Moisture Bomb Lavender Tissue Mask

Hemmottele ihoasi kasvonaamiollamme ja täytä ihoasi kosteudella vain 15 minuutissa!

INGREDIENTS

967294 55 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, HYDROXYACETOPHENONE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, LAVANDULA HYBRIDA OIL, LIMONENE, MANNOSE, P-ANISIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM HYDROXIDE, PVM/MA COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L C260515/3).

Tuotetiedot

Garnier Moisture Bomb -päivävoide on kuin kosteuspommi ihollesi! Kenelle se sopii? Päivävoide sopii sinulle, jos sinulla on erittäin kuiva ja rasittunut iho (elottoman näköinen ihon sävy, epätasainen ihon pinta, juonteita...), ja etsit ihonhoitotuotetta, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja auttaa säilyttämään nuorekkaan ulkonäön. Salaisuus Garnier on ensimmäistä kertaa yhdistänyt tässä erittäin kevyessä koostumuksessa seuraavat ainesosat: 2 tehokasta superhedelmäuutetta: amla ja granaattiomena. Kosteuttava seerumi. Koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti ja antaa sille heleyttä. Lopputulos Iho on intensiivisesti kosteutettu ja suojattu ulkoisia rasituksia vastaan. Antioksidanttinen koostumus. Suojaa UV-säteiltä päivittäin, SK 10. Välittömästi: Iho on kosteutettu. 1 viikon jälkeen: iho tuntuu sileämmältä ja raikkaammalta. 4 viikon jälkeen: iho tuntuu elinvoimaiselta. Käyttö Levitä päivittäin puhdistetulle iholle. Koko: 50 ml Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

(1) käytön mukaan

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.