Garnier Hyaluronic Aloe MicellarGarnier Hyaluronic Aloe MicellarGarnier Hyaluronic Aloe Micellar Garnier Hyaluronic Aloe Micellar 2Garnier Hyaluronic Aloe Micellar 2Garnier Hyaluronic Aloe Micellar 2 Garnier Hyaluronic Aloe Micellar 3Garnier Hyaluronic Aloe Micellar 3Garnier Hyaluronic Aloe Micellar 3

Garnier SkinActive Micellar Water - Hyaluronic Aloe

Garnier Micellar -puhdistusvesi puhdistaa ihon sekä poistaa lian ja meikin samalla rauhoittaen ihoa.

TUOTETIEDOT

FIN GARNIER MICELLAR -PUHDISTUSVESI NORMAALILLE JA HERKÄLLE IHOLLE Kokeile Garnier Micellar Cleansing Water -puhdistusvettä, jos haluat tehokkaan, nopean ja helppokäyttöisen tuotteen. Puhdistaa ihon vanun avulla, poistaa lian ja meikin samalla rauhoittaen ihoa.

MITEN TUOTE TOIMII? Koostumus sisältää: Misellejä, näkymättömiä puhdistavia ainesosia, jotka keräävät meikkiä ja likaa iholta kuin magneetti, ihoa rauhoittavaa luomu aloe veraa sekä hyaluronihappoa, joka on tunnettu aktiivinen ainesosa ihonhoidossa. Koostumus auttaa antamaan iholle heleyttä ja tekemään ihon sävystä tasaisemman. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Puolassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.