110 - Erittäin kirkas tuhkanvaalea Color sensation

Voimakkaasti vaalentava Garnier Color Sensation Super Lightening on intensiivisen vaalea kestoväri, joka on kehitetty antamaan kirkkaan vaalean värin ilman keltaisia vivahteita.

1pcs

View similar shades

110 - Erittäin kirkas tuhkanvaalea

Tuotetiedot

Intensiivinen ja kiiltävä siveltimellä levitettävä vaalea väri
voimakkaasti vaalentava garnier color sensation super lightening on intensiivisen vaalea kestoväri, joka on kehitetty antamaan kirkkaan vaalean värin ilman keltaisia vivahteita. hiusväri levitetään siveltimen ja kulhon avulla. tuubi ja pullo ovat uudelleensuljettavia, joten voit säästää sekoittamattomat komponentit seuraavaa värjäyskertaa varten. pakkaus sisältää siveltimen.

Tämä sävy
color sensation super lightening 110 – erittäin kirkas tuhkanvaalea on kaunis, ultravaalea hiusväri, joka sopii luonnonvaaleista tummanvaaleille hiuksille.

Levitys siveltimen ja kulhon avulla
pue suojakäsineet. sekoita kehite-emulsio ja värivoide kulhossa, joka ei ole metallinen. (kulho ei sisälly pakkaukseen).

Levitä seosta pakkauksessa olevan siveltimen avulla. levitä seosta ensin tyveen ja sitten pituuksiin ja latvoihin. noudata käyttöohjeita.

Säästä kehite-emulsio ja värivoide seuraavaan värjäyskertaan.
tuubi ja pullo ovat uudelleensuljettavia, joten voit säästää sekoittamattomat komponentit seuraavaa värjäyskertaa varten. säilytä viileässä valolta suojattuna.

Pakkaus sisältää
• 1 pullo kehite-emulsiota 60 ml
• 1 tuubi värivoidetta 40 ml
• 1 hoitoaine 10 ml
• 1 käyttöohjeet
• 1 suojakäsineet
• 1 sivellin