Mini_Resized_Garnier_Fructis_Vitamin&Strenght_Shampoo-minMini_Resized_Garnier_Fructis_Vitamin&Strenght_Shampoo-minMini_Resized_Garnier_Fructis_Vitamin&Strenght_Shampoo-min

Fructis Vitamin & Strength Shampoo

Garnier Fructis Vitamin & Strength -shampoo hauraille ja helposti katkeileville hiuksille. Vitamiineja sisältävä shampoo, joka tekee hiuksista 10x vahvemmat* tyvestä latvaan.

TUOTETIEDOT

Garnier Fructis Vitamin & Strenght Shampoo on vitamiineja sisältävä shampoo hauraille hiuksille. Se vähentää hiusten katkeilua. Garnier Fructis Vitamin & Strenght -shampoon koostumus sisältää kaksi tehoainesosaa: Veriappelsiini, joka vahvistaa hiusta sekä C-vitamiinijohdannaisen ja biotiinin multivitamiiniyhdistelmä, joka vahvistaa hiuksia ja saa hiukset näyttämään hyvinvoivilta. Hiuksista tulee 10x vahvemat* tyvestä latvoihin. Vegaaninen koostumus**.

*Mittaustulos, shampoo + hoitoaine.
**Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.