3600542542821 Garnier Fructis Vitamin Strength Biotin Hair Mask h500px3600542542821 Garnier Fructis Vitamin Strength Biotin Hair Mask h500px3600542542821 Garnier Fructis Vitamin Strength Biotin Hair Mask h500px

Garnier Fructis Vitamin & Strength Biotin Mask

Garnier, Fructis, Vitamin & Strength, Biotin, vahvistava hiusnaamio, 320ml, Vahvistava hiusnaamio hauraille hiuksille. Tuuheammat ja vahvemmat hiukset, jotka eivät katkeile.
 

Ainesosia

Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

Tuotetiedot

Garnier Fructis Vitamin & Strength Biotin vahvistava hiusnaamio vahvistaa hiuksiasi niin, että ne kestävät hiusten harjausta jopa 4500 kertaa* ja vähentää siten katkenneiden hiusten määrää. Vegaaninen koostumus** sisältää biotiinia, Cg-vitamiinia ja veriappelsiiniuutetta ja se lisää hiusten massaa, vähentää katkenneiden hiusten määrää sekä tekee hiuksista tuuheammat ja vahvemmat niitä latistamatta. Kierrätettävä purkki on valmistettu 100% kierrätetystä muovista***. Garnier on virallisesti hyväksytty Cruelty Free International Leaping Bunny -ohjelmaan. - Vahvemmat hiukset, jotka kestävät hiusten harjausta jopa 4500 kertaa* - Hiukset tuntuvat tuuheammilta ja vahvemmilta niitä latistamatta - Vegaaninen koostumus** 

*Mittaustulos **Vegaaninen koostumus: Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. ***Kierrätettävä purkki on valmistettu 100% kierrätetystä muovista, lukuun ottamatta korkkia ja väri- ja lisäaineita.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.