GARNIER Fructis Hairfood Pineapple ConditionerGARNIER Fructis Hairfood Pineapple ConditionerGARNIER Fructis Hairfood Pineapple Conditioner

FRUCTIS HAIRFOOD Hair Food Pineapple Conditioner

Garnier Fructis Hair Food Pineapple -hoitoaine 350ml, intensiivistä kiiltoa pitkille ja elottomilta näyttäville hiuksille.

Tuotetiedot

Intensiivistä kiiltoa ja ravitsevuutta pitkille hiuksille. Garnier Fructis Hair Food Pineapple -.hoitoaine on kehitetty palauttamaan pitkien ja elottomilta näyttävien hiusten hehku. Koostumus ei sisällä silikonia luonnollisen tunteen aikaansaamiseksi ja se tekee hiuksista helpommin selvitettävät. Vegaaninen koostumus* on 97% luonnollista alkuperää ja 98% biohajoava**. 100% kierrätetystä muovista valmistettu muovipullo*** on myös kierrätettävä. Garnier on virallisesti hyväksytty Cruelty Free International Leaping Bunny -ohjelmaan. *Vegaaninen koostumus: Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. **OECD 301 tai vastaavien testien mukaisesti. ***Lukuun ottamatta korkkia ja väri- ja lisäaineita.

INGREDIENTS

Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.