Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera MaskGarnier Fructis Hair Food Aloe Vera MaskGarnier Fructis Hair Food Aloe Vera Mask

Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera Hiusnaamio

Enemmän kuin hiushoito, se on kuin ravintoa hiuksille

INGREDIENTS

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN,ISOPROPYL MYRISTATE, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL/ UNFLOWER SEED OIL, VITIS VINIFERA FRUIT EXTRACT / GRAPE FRUIT EXTRACT, COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL, SODIUM HYDROXIDE,COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TARTARIC ACID, CETYL ESTERS, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE. FIL C229471/1

Tuotetiedot

Koe ensimmäinen monikäyttöinen hiusnaamiomme, jonka koostumuksesta 98% on luonnollista alkuperää. Aloe vera-uutetta sisältävä koostumus ravitsee normaaleja ja kuivia hiuksia.Sulava koostumus imeytyy hiuksiin välittömästi, aivan kuin hiukset ’söisivät’ sen. Kolme tapaa käyttää tuotetta - hoitoaineena, hiusnaamiona tai hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Lopputulos on sama: ravitut ja vahvat hiukset! 98% biologisesti hajoava** vegaaninen koostumus* KYLLÄ, vegaaninen koostumus*, 98% biologisesti hajoava koostumus**, joka on testattu ihotautilääkärien valvonnassa ja valmistuksessa on käytetty kasviöljyjä. Valmistettu tehtaassa, joka on sitoutunut toimimaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti: vähemmän CO2 päästöjä, vähemmän vedenkulutusta, vähemmän jätettä. Lue lisää tehtaan saavutuksista garnier.com. KYLLÄ, ilman silikonia luonnollisen tunteen aikaansaamiseksi. Hiukset näyttävät elinvoimaisemmilta. Kolme tapaa ravita normaaleja ja kuivia hiuksia. 1. Hoitoaineena: Levitä kosteisiin hiuksiin. Ravitsee ja selvittää hiukset välittömästi niitä latistamatta. 2. Hiusnaamiona: Levitä kosteisiin hiuksiin antamaan kosteutta ja hoitamaan hiuksia. Anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. 3. Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena: Levitä hieman tuotetta kosteiden tai kuivien hiusten pituuksiin. Hiuksesi ovat intensiivisesti kosteutetut ja tuntuvat pehmeämmiltä. Ei saa niellä. Säilytettävä lasten ulottomattomissa. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä. *Vegaaninen koostumus: ei sisällä eläinperäisiä ainesosia tai sivutuotteita. **OECD 301 tai vastaavien testien mukaisesti.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.