3612620216494 GAR Fructis GrowStrong conditioner 250ml 373x488 desktop verso3612620216494 GAR Fructis GrowStrong conditioner 250ml 373x488 desktop verso3612620216494 GAR Fructis GrowStrong conditioner 250ml 373x488 desktop verso

Garnier Fructis Grow Strong Hoitoaine

Heikoille hiuksille.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS,NIACINAMIDE, SACCHARUM OFFICINARUM EXTRACT / SUGAR CANE EXTRACT, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM LEMONPROTEIN, PHENOXYETHANOL, TRIDECETH-6, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, LIMONENE, CAMELLIA SINENSIS LEAFEXTRACT, LINALOOL, AMODIMETHICONE, ISOPROPYL ALCOHOL, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PYRUS MALUSFRUIT EXTRACT / APPLE FRUIT EXTRACT, PYRIDOXINE HCl, PYRUS MALUS WATER / APPLE FRUIT WATER, CITRIC ACID,CITRONELLOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, CITRUS LIMON PEEL EXTRACT / LEMON PEEL EXTRACT,LEUCONOSTOC/ RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, PARFUM / FRAGRANCE.

Tuotetiedot

Heikoille hiuksille Fructis Grow Strong -hoitoaine on kehitetty erityisesti heikoille hiuksille. Koostumus sisältää luonnollista uutetta runsaasti vitamiineja sisältävästä omenasta sekä vahvistavaa keramidia. Grow Strong-rutiini vahvistaa hiuksia sekä antaa niille runsautta. Tulokset Hiukset ovat 3 x vahvemmat vaurioita vastaan.* Hiukset ovat raikkaat ja upean kiiltävät. Koostumus hoitaa hiuksia ja tekee niistä helposti selvitettävät. Uusi koostumus Fructis-tuotteiden uudet koostumukset sisältävät aktiiviainesosia hedelmistä. Koostumukset sisältävät yhdistelmän sitruunauutetta, B3- ja B6-vitamiineja sekä hedelmä- ja kasviuutteita. Niillä on todistetusti hiuksia vahvistavia ja niiden kiiltoa lisääviä vaikutuksia. Lisäksi ne saavat hiukset näyttämään hyvinvoivilta. Käyttö Levitä kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen keskittyen pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia ja huuhtele. Fructis on kehitetty päivittäiseen käyttöön. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi. Kierrätettävä pullo Pullon valmistusmateriaaleista 25 % on kierrätysmuovista. Kun pullo lajitellaan oikein, se voidaan kierrättää 100-prosenttisesti. Koko 200 ml *Mittaustulos Grow Strong -shampoon ja -hoitoaineen käytön jälkeen verrattuna tavalliseen shampooseen.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.