3600542542661 Garnier Fructis Goodbye Damage Biotin Hair Mask3600542542661 Garnier Fructis Goodbye Damage Biotin Hair Mask3600542542661 Garnier Fructis Goodbye Damage Biotin Hair Mask

Garnier Fructis Goodbye Damage Mask

Garnier Fructis Goodbye Damage, korjaava keratiinia sisältävä hiusnaamio vaurioituneille hiuksille, 320ml, Hiusnaamio vaurioituneille hiuksille. Korjaa hiuksia ja saa hiukset näyttämään ravituilta ja kiiltäviltä.
 

Ainesosia

Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

Tuotetiedot

Garnier Fructis Goodbye Damage -hiusnaamio korjaa vuoden aikana syntyneitä vaurioita*. Koostumus täyttää ulkoisten tekijöiden aiheuttamia halkeamia hiuksissa (föönaus & lämpötyökalut) ja saa hiukset näyttämään ravituilta ja kiiltäviltä. Vegaaninen koostumus** sisältää kasvikeratiinia ja amlaöljyuutetta. Kierrätettävä pullo on valmistettu 100% kierrätetystä muovista***. Garnier on virallisesti hyväksytty Cruelty Free International Leaping Bunny -ohjelmaan. - Korjaa vuoden aikana syntyneitä vaurioita* - Ravitut, vahvat ja kiiltävämmät hiukset - Vegaaninen koostumus** *Mittaustulos, 3 käyttökerran jälkeen. **Vegaaninen koostumus: Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. ***Kierrätettävä purkki on valmistettu 100% kierrätetystä muovista, lukuun ottamatta korkkia ja väri- ja lisäaineita.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.