3600542562607 Garnier Goodbye Damage shampoo 1000ml3600542562607 Garnier Goodbye Damage shampoo 1000ml3600542562607 Garnier Goodbye Damage shampoo 1000ml

Garnier Fructis Goodbye Damage Shampoo 1000ML

Garnier, Fructis, Goodbye Damage, korjaava shampoo, 1000ml, Korjaava shampoo vaurioituneille hiuksille. Korjaa vuoden aikana syntyneitä vaurioita 3 käyttökerran jälkeen*.

Ainesosia

Ainesosalista saattaa olla muuttunut. Tarkista aina ainesosalista ostamastasi pakkauksesta.

Tuotetiedot

Garnier Fructis Goodbye Damage -shampoo on kehitetty vaurioituneille hiuksille. Jo kolme käyttökertaa korjaa vuoden aikana syntyneet vauriot hiuksissa*. Hiuksesi näyttävät elinvoimaisilta, kiiltäviltä ja silkinpehmeiltä. Vegaaninen koostumus** sisältää kasvikeratiinia ja amlaöljyuutetta. Kierrätettävä pullo on valmistettu 100% kierrätetystä muovista***. Garnier on virallisesti hyväksytty Cruelty Free International Leaping Bunny -ohjelmaan. - Korjaa vuoden aikana syntyneitä vaurioita 3 käyttökerran jälkeen* - Vegaaninen koostumus** - 1L pullo 

*Mittaustulos: vauriot hiusten pinnalla käytettäessä shampoota & hoitoainetta 3 kertaa. **Vegaaninen koostumus: Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. ***Lukuun ottamatta korkkia ja väri- ja lisäaineita.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.