Kysyttävää?
Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:

[email protected]

Soita meille maksutta numeroon:

075 758 000

back home

ARGAANI- JA KAMELIAÖLJYÄ SISÄLTÄVÄT YLELLISET
KOOSTUMUKSET HOITAVAT HIUKSIA JA RAVITSEVAT IHOA.

Kun hiuksesi ovat kuivat ja kiillottomat ja ihosi kuiva, ne tarvitsevat välittömästi hoitoa. Marvellous-sarjan ihanat koostumukset hiuksille ja vartalolle sisältävät argaani- ja kameliaöljyä. Molemmat ovat tunnettuja myönteisistä vaikutuksistaan. Koostumukset hoitavat hiuksiasi välittömästi jopa latvoihin saakka antaen hiuksille joustavuutta ja pehmeyttä. Hiuksista tulee sädehtivän kauniit. Ihosi saa kosteutta, heleyttä ja pehmeyttä.

HEHKUA JA PEHMEYTTÄ HIUKSILLESI JA IHOLLESI

koostumuksista, jotka sisältävät luonnollista alkuperää olevia öljyjä

  • ARGAANIÖLJY

    Argaaniöljyn ihmeelliset vaikutukset on havaittu koko maailmassa. Öljy, joka puristetaan perinteisesti Marokossa, antaa hiuksille ja iholle elinvoimaa.

    ARGAANIÖLJY

    Argaaniöljyn ihmeelliset vaikutukset on havaittu koko maailmassa. Öljy, joka puristetaan perinteisesti Marokossa, antaa hiuksille ja iholle elinvoimaa.

  • KAMELIAÖLJY

    Tällä ylellisellä öljyllä, jota uutetaan teekasvin siemenistä, on myönteisiä vaikutuksia sekä hiuksille että iholle.

VINKIT

Hektinen ja stressaava elämäntyyli voi tehdä hiuksistasi elottomat ja väsyneet. Anna itsellesi hetki rentoutumista varten ja pidä taukoa hektisistä rutiineistasi. Hemmottele itseäsi tuotteilla, jotka sisältävät luonnollista alkuperää olevia öljyjä, ja saat kauniit hiukset sekä hyvinvoivan ihon!

IHANAT KOOSTUMUKSEMME

Löydä salaisuus koostumuksiemme takana ja juuri sinulle parhaiten sopiva tuote.

Respons Marvellous Nectar

Garnier Respons Marvellous Nectar -tuotteet kuiville ja kiillottomille hiuksille sisältävät argaani- ja kameliaöljyä. Koostumukset hoitavat hiuksia ja antavat niille kiiltoa ja pehmeyttä.
Suodata