Onko vaaleissa hiuksissasi keltaisia vivahteita?

Olipa syynä liiallinen hiusten pesu, tuotteiden kertyminen hiuksiin tai ulkoiset tekijät, vaaleissa hiuksissa esiintyy usein ei-toivottuja oransseja ja keltaisia vivahteita. Lue kuinka korjaat tämän ongelman täältä.

Onko vaaleissa hiuksissasi keltaisia vivahteita? Etkö tiedä mitä tehdä niille? Seuraa ohjeitamme!

Suojaus
Ulkoiset tekijät ovat usein syynä vaalennettujen hiusten keltaisiin vivahteisiin. Niitä näkyy etenkin kesän jälkeen, kun hiuksesi ovat altistuneet UV-säteille ja kloorille. Ei-toivottujen keltaisten vivahteiden välttämiseksi voit käyttää hattua auringossa ollessasi ja uimalakkia uidessasi. Muista myös käyttää lämpösuojaavaa tuotetta, kun käytät kuumia muotoilutyökaluja. Näin värjättyjen hiusten väri näyttää edelleen eloisalta ja on paremmin suojattu. 

Sopivat tuotteet
Toinen tapa vähentää vaaleiden hiusten keltaisia vivahteita on neutraloida ne violetteja pigmenttejä sisältävällä hopeashampoolla.

Värjäys
Jos hiuksesi eivät ole luonnostaan vaaleat, voit halutessasi vaalentaa hiukset halutun sävyn saavuttamiseksi. Vaalennus saattaa tehdä nykyisestä hiusväristäsi kellertävän. Löydä itsellesi sopivat keltaista pigmenttiä vähentävät tuotteet. Ota selvää mikä tuote ja mikä menetelmä sopii sinulle parhaiten vertaamalla luonnollista hiusväriäsi hiusten vaalennuspakkauksessa näkyvään vaaleaan väriin. Tuhkan ja platinan sävyt neutraloivat keltaisia vivahteita, mutta minkä tahansa värin valitsetkin, noudata käyttöohjeita huolellisesti. 

Pigmenttejä sisältävä hiusnaamio

Viileän sävyisiä pigmenttejä sisältävä hiusnaamio vähentää keltaisia vivahteita ja antaa hiuksille kiiltoa. Pigmenttejä sisältävä hiusnaamio neutraloi oransseja ja keltaisia vivahteita hiuksissa samalla, kun se ravitsee ja hoitaa hiuksia tehokkaasti. Joka tapauksessa tämänkaltainen hiusnaamio pitää hiuksesi huippukunnossa riippumatta siitä, ovatko hiuksesi vaalennetut vai ei.  

Jos siis vaaleissa hiuksissa alkaa näkyä keltaisia vivahteita, ei ole syytä huoleen. Sinulla on runsaasti vaihtoehtoja palauttaa hiustesi vaalea vivahde hetkessä