Kuinka tehokkaita luomuperäiset ihonhoitotuotteet ovat?

Vaikuttavatko luomuperäiset ainesosat ylipäänsä? Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, että tehokkaita tuotteita voidaan valmistaa luonnollista alkuperää olevista ainesosista eikä kemiallisesti laboratoriossa. On kuitenkin olemassa sertifioituja luomuaineosia sisältäviä tehokkaita ihonhoitotuotteita, jotka ovat hellävaraisia iholle. Ihmettelet ehkä miten se on mahdollista.

Kuinka tehokkaita luomuperäiset ihonhoitotuotteet ovat? Totuus luonnollisten ainesosien takana.

Tuotteen tehokkuus riippuu siitä, miten aineosat jalostetaan ja miten tuotteen koostumus kehitetään. Koostumuksen ainesosien oikean tasapainon löytäminen vaatii intensiivistä tutkimusta. Etenkin kun kyseessä ovat luonnollista alkuperää olevat uutteet, jotka ovat luonnostaan monimutkaisia ja monimuotoisia. 

Garnier on käyttänyt yli 10 vuotta luonnollista alkuperää olevien luomuainesosien toimittajien löytämiseen ja oikeiden koostumusten kehittämiseen uuteen Garnier Bio -ihonhoitosarjaansa. Kaikki sarjan tuotteet, lukuunottamatta konjac-ihonpuhdistussientä, ovat COSMOS ORGANIC -sertifioitu Ecocert Greenlife Cosmos -standardin mukaisesti. Jokaiselle ihotyypille on huolellisesti valittu oma luonnollista alkuperää oleva tähtiainesosansa.

Eteerinen luomusitruunaruohoöljy

Garnier Bio Fresh Lemongrass Purifying Gel Wash -puhdistusgeeli sisältää eteeristä luomusitruunaruohoöljyä ja se puhdistaa normaalin ja sekaihon.  Sitruunaruohouute valmistetaan höyrytislaamalla. Sitruunaruohoöljyä sisältävä koostumus auttaa poistamaan likaa, rasvaa ja ilmansaasteiden partikkeleita iholta. Käytä puhdistusgeeliä yhdessä luonnollista alkuperää olevan konjac-ihonpuhdistussienen kanssa poistamaan kuolleita ihosoluja ja ylimääräistä talia, jotka voivat tukkia ihohuokoset ja aiheuttaa epäpuhtauksia.

Luomuarganöljy

Luomuarganöljy on tähtiainesosa monikäyttöisessä Garnier Bio Rescue Balm -hoitovoiteessa, jota voidaan käyttää kuiviin ja karheisiin ihoalueisiin. Huolellinen kylmäpuristusprosessi säilyttää öljyn rasvahappojen luonnollisesti ravitsevat ominaisuudet. Erittäin kevyt koostumuksemme imeytyy nopeasti ja iho tuntuu ravitulta ja kosteutetulta. 

Eteerinen luomulavandiiniöljy

Garnier on tarkoituksella valinnnut Ranskassa tuotetun eteerisen luomulavandiiniöljyn kasvovoiteeseen ryppyjä. Kahden viikon käytön jälkeen Bio Anti-Wrinkle -kasvovoide saa ihon tuntumaan pehmeämmältä ja kiinteämmältä. Kliiniset tutkimukset osoittavat, että koostumus edistää solujen uusiutumista.

Kasviperäisiä ainesosia ja innovatiivisia koostumuksia, jotka tuottavat tuloksia ihollesi välittömästi, Garnier Bio -tuotteet osoittavat, kuinka tehokkaita luomusertifioidut ihonhoitotuotteet voivat olla. 

(1)79% naisista. Itsearviointi, 52 vapaaehtoista.
(2)71% naisista. Itsearviointi, 52 vapaaehtoista.
Saatavana http://COSMOS.ecocert.com