Dealing with blackheads DESKTOP   Dealing with blackheads MOBILE

Seuraa viiden askeleen opasta saadaksesi mustapäät kuriin.

Monet luukunottamatta harvoja onnekkaita tuntevat mustapäät, pienet, mustat pisteet iholla, jotka ovat seurausta tukkeutuneista ihohuokosista. Onko olemassa ihonhoitorutiineja tai ihonhoitotuotteita, jotka todella tehoavat mustapäihin? Kyllä vain, lue lisää niin saat tietää enemmän. 

Näin käsittelet mustapäitä. Seuraa viiden askeleen opasta niin saat mustapäät kuriin.

Monet luukunottamatta harvoja onnekkaita tuntevat mustapäät, pienet, mustat pisteet iholla, jotka ovat seurausta tukkeutuneista ihohuokosista. Onko olemassa ihonhoitorutiineja tai ihonhoitotuotteita, jotka todella tehoavat mustapäihin? Kyllä vain, lue lisää niin saat tietää enemmän. 
- Ota ihonpuhdistus tosissaan
- Kuori kasvot viikoittain
- Käsittele ongelma-alueita mustapääliuskoilla
- Valitse luonnostaan talia imeviä ainesosia
- Noudata terveellisiä elämäntapoja

Näin pidät huolta ihosta, jolle tulee mustapäitä
Askel 1: Puhdista iho huolellisesti 
Huolellinen kasvojen puhdistus vähentää uusien mustapäiden muodostumista ja tekee nykyisistä vähemmän näkyviä poistamalla ihohuokosia tukkivan ylimääräisen talin. Valitse rasvoittuvalle iholle tarkoitettu puhdistustuote, kuten Garnier Plus Active -puhdistusgeeli. Käytä kasvojen puhdistustuotetta päivittäin ennen nukkumaanmenoa puhdistamaan iho päivän liasta ja ilmansaasteiden hiukkasista.

Askel 2: Kokeile kuorintaa kerran viikossa
Kuorinta auttaa ihoa uudistumaan ja tasapainottaa talin tuotantoa. Valitse erityisesti mustapäihin taipuvaiselle iholle suunnattuja tuotteita. Kokeile tuotteita, jotka sisältävät kuorivia ainesosia, kuten perliittiä tai LHA:ta, tai antibakteerisia aineosia, kuten salisyylihappoa. Nämä ainesosat ovat erityisen hyviä epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Ihon kuorinta kerran viikossa poistaa ylimääräisen talin ja estää lian kertymisen ihohuokosiin sekä antaa iholle ravitsevuutta ja elinvoimaisuutta. Kokeile Garniers Pure Active Peel Off -kasvonaamiota ja koe ero.

Askel 3: Mustapääliuskat epäpuhtauksia vastaan
Garnier Pure Active Strips -mustapääliuskat sopivat erinomaisesti mustapäiden poistamiseen tietyiltä alueilta. Niitä on myös miellyttävä käyttää. Mutta muista, että mustapääliuskat vaikuttavat vain ongelmakohtiin. Jos haluat taistella epäpuhtauksia vastaan perinpohjaisesti, sinun on noudatettava huolellista ihonhoitorutiinia.

Askel 4: Hiiltä sisältävät tuotteet 
Erityisesti mustapäihin taipuvaiselle iholle suunnattu hiiltä sisältävä kasvonaamio tai kuorinta imee iholta ylimääräisen talin ja tekee ihosta puhtaan ja raikkaan. Pure Active 3in1 Charcoal on tuote, joka on sekä puhdistava kasvonaamio että hellävarainen kuorinta. 
Pure Active 3in1 Charcoal -tuotteen sisältämä luonnollista alkuperää oleva hiili puhdistaa ihon tehokkaasti. Kuin magneetin lailla se vetää epäpuhtaudet ihohuokosista ja on erityisen tehokas finnejä ja mustapäitä vastaan.

Askel 5: Tee yksinkertaisia elämäntapamuutoksia
Lopuksi vinkit, jotka olet todennäköisesti kuullut useita kertoja aiemmin, mutta toistamme sen kuitenkin: Suojaa itsesi auringon säteitä vastaan ja huolehdi riittävästä levosta niin ihosi voi paremmin.

Mistä mustapäät johtuvat?
Mustapäiden aiheuttaja on tali, ihon tuottama luonnollinen rasvainen aine, joka tekee ihosta joustavan, vahvan ja kosteutetun. Mustapäitä kehittyy, kun ihohuokoset tukkeutuvat eikä tali pääse poistumaan niistä. Tali kerääntyy ihohuokosiin ja muodostaa pienen tulpan, jota yleensä kutsutaan mustapääksi. 
Mustapäiden puristelu saattaa olla houkuttelevaa, mutta puristelu voi aiheuttaa arpia ja jälkiä ja vain pahentaa ongelmaa. Seuraa sen sijaan yllä olevaa viiden askeleen opasta niin saat mustapäät kuriin.