lemongrass desktop lemongrass mobile

Mitä sitruunaruoho on?

Sitruunaruohoa käytetään usein mausteena ruoanlaitossa, mutta tiesitkö, että se on myös tehokas ainesosa ihonhoitotuotteissa? Lue lisää, kuinka käyttää tätä ainesosaa ihonhoitorutiineissasi puhdistustuotteista virkistäviin yöuniin.

Mitä sitruunaruoho on ja mitä hyötyä siitä on osana ihonhoitorutiineitasi?

Mitä on sitruunaruoho?

Aromaattinen, trooppinen sitruunaruoho ei ole nimestään huolimatta lainkaan sukua sitruspuille. Raikas, hedelmäinen eteerinen öljy tuoksuu sitruunalta. Alunperin Intiasta kotoisin olevan kasvin tehokasta uutetta on kautta aikojen käytetty moneen tarkoitukseen rentoutumisesta ihonpuhdistukseen; eteerisellä  luomusitruunaruohoöljyllä on monia ihon- ja kauneudenhoitoon soveltuvia ominaisuuksia.

Luomusitruunaruohoöljyä käytetään kauneudenhoitotuotteissa myös ihanan, raikkaan ja kirpeän sitrustuoksunsa ansiosta. Tutkimukset ovat osoittaneet aromaterapian ja eteeristen öljyjen rauhoittavan vaikutuksen ruumiille ja mielelle. Luomusitruunaruohoöljyn herkullinen tuoksu saa aistisi rentoutumaan ja hemmottelee ihoasi. Jos haluat kokea eteerisen luomusitruunaruohon tehon, kokeile Garnier BIO -sarjan Fresh Lemongrass Purifying Gel Wash -puhdistusgeeliä ja Fresh Lemongrass Balancing Moisturizer -tasapainottavaa kasvovoidetta.

Sitruunaruohon 5 hyötyä

Poistaa iholta ylimääräisen rasvan
Yksi luomusitruunaruohoöljyn hyödyistä on, että se auttaa tasapainottamaan ihon rasvaisuutta ja hillitsee kiiltoa. Se auttaa estämään ihon rasvoittumista, supistaa ihohuokosia, poistaa liiallista rasvaa iholta ja antaa iholle kaunista heleyttä.

Taistelee epäpuhtauksia vastaan
Nykyään tiedetään, että sitruunaruoholla on antibakteerisia ja sieni-infektioita estäviä ominaisuuksia. Ihonhoitokoostumuksen ainesosana se poistaa epäpuhtauksia ja auttaa pitämään ihon puhtaana.

Puhdistaa ihoa
Eteerisellä luomusitruunaruohoöljyllä on puhdistavia ominaisuuksia, jonka vuoksi se soveltuu erinomaisesti ihonhoitoon.

Neutralisoi vapaita radikaaleja
Antioksidantit ovat hyödyllisiä, koska ne auttavat neutralisoimaan iholle haitallisia vapaita radikaaleja. Luonnollisena antioksidanttina luomusitruunaruohoöljy taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja saa ihon näyttämään hyvinvoivalta ja raikkaalta.

Edistää unta 
Rauhoittavien ja rentouttavien ominaisuuksiensa ja ihanan tuoksunsa, luomusitruunaruohoöljy voi auttaa sinua saamaan rauhalliset yöunet. Kaikki tietävät miten tärkeitä kauneusunet ovat!

Mikä olisi parempaa! Koe sitruunaruohon hyödyt rutiineissasi sekä puhtaampi ja raikkaampi iho.