Cornflower Desktop Cornflower Mobile

Mitä hyötyä ruiskukasta on puhtaan ihon saavuttamisessa?

Tunnet varmaan kauniin sinisen ruiskukan, mutta siitä on paljon muhunkin kuin näyttämään kauniilta. Kukalla on myös tehokkaita ihonhoito-ominaisuuksia. Siksi käytämme luomuruiskukkavettä Garnier Bion rauhoittavassa misellivedessä. Lue lisää luomuruiskukkaveden hyödyistä ja miksi sinun tulisi valita misellivesi, joka sisältää tätä tehokasta ainesosaa!

Mitä ruiskukka on ja mitä hyötyä siitä on puhtaan ja hyvinvoivan ihon saavuttamisessa?

Mitä on ruiskukka?

Ruiskukka on rauhoittava ainesosa, joka on uutettu näyttävistä sinisistä kukista. Rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta se sopii kaikille ihotyypeille. Ainesosan tiedetään myös virkistävän väsyneitä silmiä ja antavan niille miellyttävän ja rauhoittavan tunteen päivän päätteeksi. 

Ruiskukan 3 hyötyä

Rauhoittaa ja saa herkän ihon tuntumaan miellyttävältä
Luomuruiskukkaveden erityiset ominaisuudet rauhoittavat ihoa ja jättävät ihon raikkaaksi ja heleäksi. Ei jätä iholle rasvaista tunnetta. Tuntuu miellyttävältä ja viilentävältä auringolle alttiina olleella iholla. 

Virkistää väsyneitä silmiä
Tuntuuko silmänympäryiho epämukavalta pitkän päivän jälkeen tai ehkä olet istunut liian kauan näyttöruudun edessä? Silmien ympärillä oleva iho on erityisen herkkä ja alttiina hankaamisen, meikin ja ilmansaasteiden partikkelien aiheuttamille vaurioille. Rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta luomutuotettua ainesosaa sisältävät tuotteet sopivat erinomaisesti herkälle silmänympärysiholle. Aseta Garnier Bio Micellar Water ruiskukkavettä sisältävällä misellivedellä kostutetut vanulaput silmänympärysiholle muutamaksi sekunniksi niin saat hyvinvoivan ja heleän näköisen silmänympärysihon.

Poistaa hellävaraisesti epäpuhtaudet ja puhdistaa ihon
Väsyneenä voi helposti unohtaa poistaa meikin ja sitä voi joskus olla vaikea poistaa. Käytä misellivettä hellävaraiseen meikinpoistoon ja samalla rauhoittamaan ihoa. Misellivesi sisältää misellejä, puhdistavia partikkeleita, jotka toimivat magneetin tavoin. Yhdessä rauhoittavan ruiskukkaveden kanssa käytettynä misellit keräävät iholta epäpuhtauksia ja likaa. Siksi misellivesi voi auttaa rauhoittamaan ihoa pitkän päivän jälkeen.
Ruiskukkavettä sisältävää misellivettä on ollut valikoimissa jo useita vuosia, mutta monet meistä eivät ole vielä hyödyntäneet sen ominaisuuksia. Se on erinomainen ja hellävarainen meikinpoistoaine, mutta se on paljon muutakin. Ruiskukkavettä sisältävä misellivesi on kaikenkattava ihonhoitotuote. Meikinpoistoaine, kasvojen puhdistus ja kasvovesi samassa tuotteessa. Ihoa ei tarvitse huuhdella miselliveden käytön jälkeen - voit mennä kauneusunillesi saman tien. Mikä olisi parempaa!