Mikä on öljyä sisältävä vaalennusaine?

Olet varmasti huomannut, että vaaleat hiukset ovat huippumuodikkaat, eikä tähän ole odotettavissa muutoksia. Monet luonnostaan tummahiuksiset epäröivät voivatko he vaalentaa hiuksensa. Vastaus on yksinkertaisesti kyllä voivat. Kerromme sinulle miksi öljyä sisältävä  vaalennus on loistava valinta, kun päätät muuttua brunetista blondiksi.

Mikä on öljyä sisältävä vaalennusaine ja mitä hyötyä siitä on hiusten vaalentamisessa?

Mikä on öljyä sisältävä vaalennusaine?

Tummien hiusten vaalentamiseen kehitetyissä koostumuksissa on tapahtunut huomattava edistysaskel: öljyä sisältävä vaalennusaine! Tiedetään, että öljyt hoitavat hiuksia. Olia-hiusvärit käyttävät ODS-teknologiaa (Oil Delivery System), joka öljyn avulla tehostaa vaalennuksen vaikutusta. Olia ei sisällä ammoniakkia miellyttävän tuoksun aikaansaamiseksi. Öljyä sisältävissä vaalennusaineissa käytetty erityinen ODS-teknologia antaa voimakkaan värjäystuloksen.

3 etua käyttää öljyä sisältävää vaalennusainetta hiusten vaalennukseen

  • Vältät voimakkaan ammoniakin hajun samalla, kun ODS-teknologia tehostaa vaalennusaineen vaikutusta ja antaa hiuksille kauniin kiillon. Olian ravitsevat koostumukset tekevät hiuksista pehmeät ja elinvoimaisen näköiset.
  • Hiusten vaalennus öljyä sisältävällä koostumuksella, kuten Olia, on miellyttävä aistikokemus. Ei ammoniakin hajua, vaan ihana kukkaistuoksu. Samettinen, voidemainen koostumus, joka ei valu, varmistaa siistin vaalennusprosessin. Olian pisaranmuotoinen käteen sopiva annospullo helpottaa tarkkaa levittämistä.
  • Olia antaa voimakkaan vaalennustuloksen myös silloin, kun vaalennat tummia hiuksia. Vaikka sinulla olisi tummat hiukset, voit valita haluamasi Olia-vaalennusaineen ja paljastaa säteilevän ja uuden vaalean version itsestäsi.

Täydellinen sävy, joka sopii juuri sinulle

Tee asiantuntijoidemme kehittämä Color Match- tietovisa ja anna sen ehdottaa sinulle sopivimman hiusvärin. Voit jopa kokeilla sitä!

Kokeile, ihastu, toista

Haluatko kokeilla ennen ostopäätöstä? Voit kokeilla kaikkia haluamiasi hiusvärejä ilman ostovelvoitetta lisättyä todellisuutta hyödyntävällä Virtual Try On -työkalullamme.