Argan Desktop Argan Mobile

3 tapaa käyttää arganöljyä ihonhoitorutiinissasi - ja sen hyödyt

Ellet ole ollut hiljaisessa retriitissä viime aikoina, olet todennäköisesti kuullut jotain luomuarganöljystä. Öljy uutetaan Marokossa kasvavien arganpuiden pähkinöistä ja se sisältää luonnostaan runsaasti E-vitamiinia, mikä tekee siitä täydellisen ainesosan ravitsevaan voiteeseen.  Tässä kolme helppoa tapaa, jolla arganöljy ihonhoitorutiinissasi auttaa ihoasi saamaan takaisin heleyttään.

3 tapaa käyttää arganöljyä ihonhoitorutiinissasi - ja sen hyödyt

1.Kosteutta yön aikana

Kosteuttava hoito on todennäköisesti jo osa päivittäistä rutiiniasi. Valitse luomuarganöljyä sisältävä koostumus antamaan iholle ylimääräistä ravitsevuutta. Jos sinulla on kuiva tai herkkä iho, etsi tuotteita, joissa on luonnollista alkuperää olevia ainesosia, kuten Garnier Bio Rich Argan Nourishing Moisturizer -kasvovoide, joka kosteuttaa jopa 48 tuntia (1). Iho on välittömästi ravittu ja pehmeän tuntuinen.

2. Kosteutettu ja raikas iho koko päiväksi

Auringonsäteet, ilmansaaasteiden partikkelit ja kylmä viima, kuivattavat ihoa päivän mittaan. Liikkellä ollessasi on kasvosuihke helppo ja miellyttävä tapa antaa iholle kosteutta ja kasteenraikasta, luonnolliselta näyttävää heleyttä. Garnier Bio Rich Argan Nourishing Mist -kasvosuihke pitää ihon kosteutettuna koko päivän - mikä parasta, sitä voi käyttää meikin päällä! 

3. Hoitoa ja ravitsevuutta

Joskus iho kaipaa tavanomaista enemmän hoitoa. Jos ihosi tuntuu kuivalta ja karhealta, ravitse sitä intensiivisesti Garnier Bio Rich Argan Multi-Use Rescue Balm monikäyttöisellä hoitovoiteella. Levitä monikäyttöistä hoitovoidetta kasvoille, vartalolle tai käsille ja anna täyteläisen, ravitsevan voiteen rauhoittaa ja ravita ihoasi.  

Lisää luomuarganöljy osaksi tavanomaista ihonhoitorutiiniasi. (1) Mittaustulos, 24 naista.