BB Cream Desktop BB Cream mobile

BB-voide: miksi sen tulisi olla osa kauneusrutiinejasi?

Olet todennäköisesti kuullut siitä, mutta etkö oikein tiedä mihin BB-voidetta käytetään? Monipuolinen voide kehitettiin alun perin rauhoittamaan ja suojaamaan ihoa kemiallisen kuorinnan jälkeen. Huomattuaan BB-voiteen monet hyödyt, kauneusasiantuntijat auttoivat tuomaan tuotteen kaikkien saataville ja voiteesta on tullut yhä vain suositumpi. Jos haluat tietää enemmän siitä, mitä tämä tuote voi tehdä sinulle, jatka lukemista! 

BB-voide: Mitkä ovat voiteen hyödyt ja miksi sen tulisi olla osa kauneusrutiinejasi?

Miten BB-voide vaikuttaa?

BB-voiteet voivat sisältää monia erilaisia aktiivisia ainesosia. Yleisimmin käytettyjä ovat aurinkosuoja, C-vitamiini, hyaluronihappo ja antioksidantit. Yhdistämällä ainesosia sama tuote kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä sekä peittää ihon sävyn epätasaisuuksia.   

Miksi minun tulisi käyttää BB-voidetta?

Eri voiteet vaikuttavat erilaisilla tavoilla. Alkuperäisellä Garnier All-in-One Perfecting Care  BB-voiteella on kosteuttava koostumus, joka sisältää Cg-vitamiinia ja mineraalipigmenttejä, ja se auttaa tekemään ihosta heleämmän, suojaa UV-säteiltä ja tasoittaa ihon sävyä. 

Miten käytän BB-voidetta?

Riippuu siitä, mitä tuotteeltasi toivot. Jos haluat käyttää vain yhtä tuotetta, niin BB-voide on täydellinen ratkaisu päivävoiteeksi ja meikkivoiteeksi, jossa on kaikki hyödyt yhdessä tuotteessa. Puhdista vain kasvosi, levitä vähän BB-voidetta kasvoillesi, levitä huulipunaa ja ripsiväriä ja olet valmis! Jos sinulla on vähän enemmän aikaa, voit käyttää BB-voidettasi kevyenä pohjustuksena ennen kuin jatkat tavanomaista kauneusrutiiniasi.  

Mitä viela odotat? Nyt tiedät enemmän BB-voiteista. Aloita saadaksesi BB-voiteen hyödyt tänään.