Thyme Desktop Thyme Mobile

Nyt on kauniin ihon aika: 3 hyöytyä luonnollista alkuperää olevan timjamin käytöstä ihonhoitorutiinissasi.

Olet varmasti maistanut tätä maukasta yrttiä lempiruuissasi, mutta tiesitkö, että timjamia voi myös käyttää ihonhoidossa? 3 syytä miksi sinun tulisi lisätä ripaus timjamia ihonhoitorutiiniisi.

Nyt on kauniin ihon aika: 3 hyöytyä luonnollista alkuperää olevan timjamin käytöstä ihonhoitorutiinissasi.

1. Sillä on luonnnollisia ominaisuuksia, jotka taistelevat epäpuhtauksia vastaan.
Puhtaan ja kauniin ihon saavuttaminen voi olla vaikeaa. Valitse timjamia sisältäviä koostumuksia, jos ihollasi on tapimusta epäpuhtauksiin ja haluat luonnollista alkuperää olevia ainesosia  ihonhoitorutiiniisi. 

2. Se on erinomainen antioksidantti
Korkean vitamiinipitoisuutensa ansiosta timjami on luonnollinen ja tehokas antioksidanttinen ainesosa. Antioksidantit, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, ovat olennainen osa ihonhoitotuotteita ja ne suojaavat ihoa haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta.

3. Se poistaa ylimääräistä rasvaa
Timjami on luonnostaan tasapainottava yrtti, joten se sopii erityisen hyvin hillitsemään rasvoittuvaa ihoa. Laajentuneet ihohoukoset, kiiltävä ja epäpuhtauksiin taipuvainen iho ovat tavanomaisia rasvoittuvan ihon ongelmia. Timjamin luontaiset ominaisuudet auttavat taistelemaan näitä iho-ongelmia vastaan. Tätä ainesosaa löytyy kasvovedestämme, joka on kehitetty ylimääräiseksi puhdistusvaiheeksi ihollesi, etenkin jos olet käyttänyt meikkiä tai muita voimakkaita tuotteita. Timjami tekee kasvovedestä erittäin tehokkaan kuivattamatta kuitenkaan ihoasi. Käytä Garnier Bio Purifying Thyme Perfecting Toner -kasvovettä ja nauti puhtaasta ihosta.  Luomusertifioitu kasvovesi sisältää puhdistavaa timjamia. Kasvovesi puhdistaa ihon tehokkaastii poistamalla lian ja meikinjäämät iholta ja taistelee tukkeutuneita ihohuokosia vastaan supistamalla ihohuokosia. Se tekee ihon pinnasta tasaisemman ja hyvinvoivan näköisen.

Nyt tunnet kaikki timjamin ominaisuudet, joten eikö olisi aika lisätä se ihonhoitorutiiniisi.