Pure Active Sensitive Anti-Blemish Toner - herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia Garnier Pure Active Sensitive

Koe hetkessä puhdas ja pehmeä iho Pure Active Sensitive -kasvovedellä herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja pienentämään ihohuokosia sekä antaa iholle miellyttävän tunteen.

200ml

Tuotetiedot

Garnier Skin Active Pure Active Sensitive -kasvovesi herkälle iholle, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Hellävarainen mutta tehokas koostumus poistaa epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia. Iho on välittömästi puhdas ja tuntuu pehmeältä. Koostumus auttaa vähentämään epäpuhtauksia ja pienentämään ihohuokosia sekä antaa iholle miellyttävän tunteen.

Kenelle se sopii?
Kasvovesi sopii sinulle, jos sinulla on herkkä, jolla esiintyy epäpuhtauksia. Koostumus poistaa epäpuhtauksia, likaa ja ylimääräistä talia.

Salaisuus
Sisältää salisyylihappoa ja taikapähkinäuutetta. Hypoallergeeninen koostumus. Tasapainossa ihon oman pH-arvon kanssa.

Tulokset 

Ihosta tulee hetkessä puhdas ja pehmeän tuntuinen. Iho tuntuu miellyttävältä, epäpuhtaudet vähenevät ja ihohuokoset pienenevät.

Käyttö
Pyyhi puhdistetut kasvot kasvovedellä kostutetulla
vanulla keskittyen alueisiin, joilla on eniten talia ja epäpuhtauksia. Ei tarvitse huuhdella pois. Vältä silmänympärysaluetta. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi.

Koko
200 ml

Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.