Tissue Mask Super Hydrating & Rebalancing Garnier Moisture Bomb

Kosteuttava Moisture Bomb Hydrating Rebalancing -kangasnaamio sopii sinulle, jos sinulla on sekaiho, jolla on sekä kuivia että kiilteleviä kohtia, ja etsit tehokasta ratkaisua, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.

1pcs

Tuotetiedot

Kosteuttava Moisture Bomb Hydrating & Rebalancing -kangasnaamio sopii sinulle, jos sinulla on sekaiho, jolla on sekä kuivia että kiilteleviä kohtia, ja etsit tehokasta ratkaisua, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa.


Tämä uusi kasvonaamio on innovaatio Aasiasta, ja se toimii kosteuspommin tavoin. Vain 15 minuutissa sen koostumus kosteuttaa ihoa intensiivisesti. Kasvonaamion innovatiiviseen kankaaseen imeytetty kosteuttava koostumus sisältää vihreä tee -uutetta, hyaluronihappojohdannaista ja kosteuttavaa seerumia. 


Kun naamio asetetaan kasvoille, se toimii kosteuttavan hauteen tavoin vapauttaen seerumia jatkuvasti iholle. Iho tuntuu raikkaammalta. Koostumus tekee ihosta tasaisemman näköisen ja vähemmän kiiltävän. Naamio on helppo asettaa kasvoille, ja voit halutessasi liikkua vaikutusaikana. Sopii herkälle iholle. 


Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.