Cleansing Wipes with Oils Garnier Micellar

Koe misellejä sisältävä puhdistustuote, joka vetää puoleensa likaa kuin magneetti: Garnier Micellar Cleansing Wipes in Oil -puhdistusliinat.

25pcs

Tuotetiedot

Koe misellejä sisältävä puhdistustuote, joka vetää puoleensa likaa kuin magneetti: Garnier Micellar Cleansing Wipes in Oil -puhdistusliinat. Käytännöllinen pakkaus on helppo ottaa mukaan käsilaukkuun tai matkalle.

Kenelle se sopii?
Puhdistusliinat sopivat sinulle, jos etsit helppoa ihonpuhdistustuotetta. Ne sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Paksut puhdistusliinat sisältävät misellivettä, tehokkaasti puhdistavia öljyjä ja argaaniöljyä. Ne poistavat välittömästi kaikentyyppisen meikin, myös vedenkestävän ja pitkäkestoisen. Ihosi on täydellisen puhdas ja pehmeän tuntuinen. Ei jätä rasvaista tunnetta.

Salaisuus
Silkkikuituja sisältävät pehmeät puhdistusliinat poistavat lian, ylimääräisen talin ja meikin tehokkaasti ilman hankaamista.

Lopputulos
Ihosi on puhdas, raikas ja tuntuu miellyttävältä.

Käyttö
Avaa läppä, ota puhdistusliina ja puhdista kasvot. Kasvoja ei tarvitse huuhdella jälkeenpäin. Sulje pakkaus välttääksesi puhdistusliinojen kuivumisen.

Hajusteeton.
Testattu ihotautilääkärin ja silmälääkärin valvonnassa.